Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az álmunk egy másik életünk?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez? Lehet, hogy egy ezelőtti életünk, vagy pont egy elkövetkező? És ha megálmodom valaki halálát az mit jelent? És mi van azzal hogy tudunk üzenni agykontroll segítségével? Akkor álmunkban is tudunk kommunikálni? Hol lehet ezeknek utánaolvasni?
2010. márc. 7. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Rudolf Steiner egy olyan tekintély ezoterikus körökben, hogy a "marhaság" kifejezést használni vele kapcsolatban, ez kifejezetten szűklátókürűségre utal. De amúgy is durva és beszűkült emberre.
2010. máj. 5. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:

A lelked testedbe való visszatéréséről annyit, hogy ezt a kérdést egyszer már kiírtam és érdemes elolvasni az utolsó két hozzászólót.

Ezoterikus, testbe visszatérősszellemes energiamezős vidám vasárnapot a kóbor lelkeknek... lol.

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

2010. máj. 6. 01:12
 13/13 anonim ***** válasza:

"Több dolgok vannak földön és égen Horatio,mintsem bölcselmetek álmodni képes"

Szerintem kifejezetten muris,ahogy az ember tagadja azt,aminek jelei ugyan vannak,de nincs szeme hozzá,hogy láthassa.

Az agykontrollról annyit,hogy bár itt sokan támadják-feltehetően akik felszínesen ismerik-én az üzenetküldést tudtam belőle a leginkább alkalmazni.Rengeteget használtam,és mivel feltétel nélkül elhittem,hogy amit éjjel üzenek az illető(k)nek átmegy,minden egyes esetben megtörtént.Minden egyes esetben!

2010. máj. 6. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!