Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy mars...

Szerintetek ha egy mars járó/drón/műhold/kutyagumi az élet legkisebb jelet is feledezné a marson, azt hogyan fogadná a közvélemény?

Figyelt kérdés
És ti higyan reagálnátok arra, ha egy nap eszt olvasnátok az újságban, vagy látnátok a TVben.

2015. aug. 4. 22:54
1 2 3 4 5
 21/44 Wadmalac ***** válasza:

Ha valaki semmit nem értett meg a másik kommentjéből, az nem én vagyok.

A válaszodból látszik ,hogy még csak nem is vetted észre a lényegét annak amit írtam.

Tudod, ha valaki úgy él, hogy még sosem látott, az halál biztos lehet benne, hogy mindenki csak hadovál neki a színekről, de az egész hülyeség.

Csak akkor érti meg, hogy a színről beszélőknek igaza van, ha kinyitja a szemét és megtanul látni.

Konkrétan neked a látáshoz tanulni kellene, még sokat. Persze, kényelmesebb kijelenteni, hogy minek tanulni, a tudomány hazudik meg csak tippelget. Csak akkor olyan dologról mondasz véleményt, amiről semmit nem tudsz.

2015. aug. 5. 14:41
 22/44 anonim ***** válasza:
0%

Figyu,ne nézz egy kis tanulatlan tininek...tanultam eleget ..csak nem biztos,hogy elfogadok sok mindent amit tanítottak! Ajánlom az alábbi 7 perces rövidfilmet,érdemes végig nézni van mondani valója!!Nem állítom,hogy minden így van ,de az élet nagy része sajnos igen.

https://www.youtube.com/watch?v=Hi-y0kn78RE

2015. aug. 5. 14:46
 23/44 Wadmalac ***** válasza:
77%

"Figyu,ne nézz egy kis tanulatlan tininek...tanultam eleget ..csak nem biztos,hogy elfogadok sok mindent amit tanítottak!"

Konkrétan, amit matematikából, fizikából stb. meg kell tanulni, azt, ha megérted, eszed ágában sem áll kétségbe vonni. Mert ÉRTED, hogy miért van úgy.

És tudod, a mai tudományban is vannak olyan területek, amiben van alap kételkedni. Azoknak, akik legalább annyira szakértői a témának, mint az, akinek az eredményeiben kételkedsz. És a kétely alapja akár elméleti, akár gyakorlati, de van alapja, hiteles, tudományosan levezetett, bizonyított, alátámasztott. És az az alap nem a "nem hiszem el".

És úgy látom, hogy akik a tudománynak a bizonyítékai ellenére nem hisznek, azok fenntartás nélkül hisznek Dänikennek, kézrátételes gyógyítóknak, konteósoknak, kreacionistáknak, szcientológusoknak, Jehova tanúinak...

Objektivitás.

2015. aug. 5. 15:06
 24/44 Wadmalac ***** válasza:
88%

A belinkelt kisfilm meg szólhat politikai propagandáról, marketingről, bármi ilyesmiről, de annyira egyértelmű, hogy semmi köze ehhez a témához, hogy csak na.

De ha már ide került, te most konkrétan a 2+2=4-ben kételkedsz, mert az 5 kalandosabban hangzik.

2015. aug. 5. 15:10
 25/44 anonim ***** válasza:
0%

Nem,természetesen nem hiszem,hogy 2+2 az 5,gondoltam,hogy saját oldaladra fogod kiforgatni ezt a kisfilmet.

Igazából arra céloztam,hogy a suliban sok mindent így tanítanak kezdve az evolúciótól a történelem bizonyos eseményein át,a fizikáig stb stb.És aki mást mer gondolni azt "lelövik" (bár értetted te ezt nagyon is jól,uh.kár is magyaráznom).

2015. aug. 5. 15:24
 26/44 anonim ***** válasza:
38%

És még annyit,hogy a kérdésre is visszakanyarodjak (mert ugye nem offolnunk kéne,hanem érdemben hozzászólni),tehát szerinted Wadmalac ,most lehiggadva ha a Marson találnának valamit azt bejelentenék? És most is nézd Objektíven a dolgokat mint ahogyan fentebb írtad!

Nézd meg az elmúlt éveket évtizedeket,hogy milyen sunyi dolgokat csinált a Nasa te megbíznál egy ilyen társaságban?Azt mondanak amit akarnak,a mai technikával pedig még profin meg is tudják hamisítani...

2015. aug. 5. 15:32
 27/44 anonim ***** válasza:

Öhm, az egész űrkutatást többek között azért csinálják, hogy élet nyomokat találjanak! A Curiosity egy csomó műszert külön azért vitt, hogy szerves molekulák után kutasson, de MINDEGYIK marsjáró vitt magával műszereket az élet nyomai után kutatva, pár napja röppent fel a hír, hogy az üstökösön találtak összetett molekulákat...

Mi értelme lenne eltitkolni? Meg mégis, mégis milyen "sunyi dolgokat csinált" csinált a nasa?

És mi van az oroszokkal? Kínaiakkal? Sőt, az indiaiakkal, akiknek szintén van saját, nem is apró űrprogramjuk? (Sőt, Mars-programjuk is) Vagy az európaiakkal? Akik éppen aktuálisan egy üstököst vizsgálnak egy keringő szondával?

2015. aug. 5. 16:13
 28/44 anonim ***** válasza:
0%
Milyen sunyiságokat csinált a Nasa? Egy pár dolog:a Holdraszállás fotókkal átverte az emberiséget például, csak egy példát hozok amire nem fogsz tudni mit mondani,nézd meg a Hold autó kerék nyomait pl.a google moon-on a fényképeknél, több kilóméterre van az autó a leszállási helytől mégsincs sehol egy kerék nyom sem...érdekes az emberek hagynak lábnyomot a Holdon a kocsi nem,de a Nasa biztos nem hazudik ugye?Vagy például számos Mars vagy Holdfotóból ki vannak satírozva részek,és még ezer és ezer dolog van bizonyításként arra,hogy a Nasa kamuzik.
2015. aug. 5. 16:41
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

Mily érdekes most nézem a Google Moon-t és lám ami pár hónappal ezelőtt fent volt azt eltávolították....

Vajon miért?

Ott volt mindegyik Apolló leszállási helye a fényképekkel illetve az útvonalakkal amit a hold autó bejárt...ez a tény is amivel most (kb 5perce) szembesültem ez is azt támasztja alá ,hogy kamuznak inkább leszedik a Google Moon-ról a képeket még mielőtt még több embernek kinyílik a szeme,de semmi gond mert a képek már úgyis fent vannak a világhálón,bár igaz ami igaz egy kicsit több idő őket megtalálni!!

2015. aug. 5. 16:56
 30/44 anonim ***** válasza:

pl egy kép a Nasa-tól ,hol is vannak a keréknyomok? ja tényleg lehet megfogta a két erős űrhajós és kézben vitték oda az autót :D elvégre a Holdon kisebb gravitáció van :D :D

[link]

második kép:

[link]

ti láttok keréknyomot? mert én még mindig nem...

harmadik kép:

[link]

jó volna nekem is ilyen kocsi,biztos keveset fogyaszthat elvégre sehol nem hagy kerék nyomokat :D

2015. aug. 5. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!