Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek a könyv vagy...

Andyka18+ kérdése:

Szerintetek a könyv vagy internet? Ui: Várom válaszotokat közvélemény kutatást végzek a dolgozatomhoz!

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól meg kell hogy kavarjalak:

Nem lehet egy kalap alá venni a kettőt.

Könyvet hosszabb írást nem szeretek számítógépen olvasni, volt már hogy hosszabb novella méretű anyagot inkább kinyomtattam.

Viszont ha inforámcióhoz szereznék jutni, eszembe nem jut könyvben keresni, interneten van CTRL+F, ami nagyban segít.

Viszont ha csak egyet írhatsz be, akkor a CTRL+F miatt az internet.

2011. jan. 4. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:

kicsit bővebben kifejtenéd? remélem a dolgozatodban értelmesebb mondatok lesznek :D mi az hogy "

Szerintetek a könyv vagy internet?"

2011. jan. 4. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk egy regényről van szó, akkor könyv.

Ha információgyűjtésről, akkor internet.

2011. jan. 4. 23:06
 4/10 anonim válasza:
Az utolsónak van igaza.
2011. jan. 4. 23:24
 5/10 anonim válasza:

Bevallom keveset olvasok. Talán két éve is van már, hogy volt a kezemben könyv.

Interneten meg nem szeretek hosszú dolgokat olvasni. De információszerzésre sokkal jobb és gyorsabb, mint mondjuk egy lexikon.

2011. jan. 5. 02:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Ostoba kérdés. Mi legyen a választás szempontja? Ha segget kell törölni, akkor nyílván könyv, abból is lehetőleg ne a fényes-papíros, vagy Biblia-szerű hártyavékony, hanem a vastagpapírós, sokoldalas. Nehezéknek szintén. Játszani inkább az internet.

Tehát fejtsd ki, mi alapján kérdezed?

2011. jan. 5. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
én szoktam könyvet olvasni laptopon, de azért papíron jobb.
2011. jan. 5. 09:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Jól van belátom egy kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést én ezt úgy értettem hogy ki honnan szeret inkább olvasni könyvből vagy internet segítségével.
2011. jan. 5. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Természetesen OLVASNI a könyvet jobb. A szemnek is, meg mindennek.
2011. jan. 6. 07:45
 10/10 anonim ***** válasza:

- "Átfogó" jellegű dolgok megtanulására, művelődésre, készségfejlesztésre könyv. (Azaz ha nem is végigolvasni de átlaponi 6-800 oldalt, hogy megtanuld az Integrálást, vagy A repülőgéphajtómű tervezést. Vagy, hogy elolvasd A mester és Margaritát. De lehet az Római Jog, kinek mi az érdeklődési területe.)

- "Részlet" kiragadáshoz és annak megértése szempontjából internet. (Olyan mint egy haver, aki mindenhez viszonylag normálisan ért, és mindig kéznél van. Konkrét feladat esetén, szemléletes magyarázatot ad. Pl. miért van nagy sebességnél kis nyomás. Valaki átb.szta a fejem, hogy lehet feljelenteni...)

Ha 0-ról kell valamit megtanulni akkor könyv. Csak annyi, hogy ha nem írod fel ide valami dilemmád, adott esetben 20-szor annyi időráfordítás kell egy konkrét probléma megértéséhez.

2011. jan. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!