Könyv vagy Internet?
Szerintem a könyv jobb. Olvastam már netről is, laptopról is e-book formájában, végülis nem volt rossz, a mai modern monitorokat már nem olyan kellemetlen sokáig bámulni.
De bevallom, inkább kényszermegoldás volt számomra a gépről olvasás, ha választanom kellene, akkor a könyvet választanám.
Akármilyen elterjedt is lesz az e-book, számomra nem adja vissza ugyanazt az élményt, mint egy könyv, amit kézbe foghatok, megszagolhatok, látom, hogy ott van a polcon. Szerintem a jó könyv érték, és nekem könyv formában igazán az. Szóval könyv. :)
Én perverzmód szeretem a könyveket. Szeretem a borítót fogni, szeretem a papír érintését, de a legjobb a papír illata. Teljesen más a most megvett könyvé, ami friss és ropogós, és pl. a Légy jó mindhalálig!-é, ami még anyukámé volt, és bele van vésve az ő neve és a testvéreié. És a szaglás tudja legjobban visszahozni az emlékeket, ezért ha újraolvasok egy könyvet, olyan érzések rohannak meg, amiket leírni nem lehet.
Nerd vagyok. XD
23/L
Gépen nem olvasok könyvet. Elég egész nap a melóhelyen a monitort bámulni.
E-book olvasóm van. Én elégedett vagyok vele, szeretek rajta könyvet olvasni. Sokat ki is olvastam. A szemet nem fárasztja jobban, mint a hagyományos könyv és jó olvasni. Ügyes technikai újítás volt. Egyébként még mindig a könyv az igazi. Az az élmény, amit a könyv érintés, a lapozgatása, az illata jelent megismételhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!