Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek vámpírok?

Szerintetek léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodom léteznek-e:)

Sztem igen,és magam is hiszek bennük,még ha sokak szerint dedósság=)Én hiszem az ilyen varázslatos lényekben...Szerintetek is vannak?

Miben hisztek leginkább?=)

2010. márc. 3. 19:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
71%
igen
2010. márc. 4. 13:26
 12/62 anonim ***** válasza:
77%
Vámpírok nem, de Umpalumpák viszont léteznek.
2010. márc. 4. 13:41
 13/62 A kérdező kommentje:

Hehh...Innen is látni..mind1=)

Sztem nem baromság:)

Mindennek van egy való alapja és boszorkányok voltak vannak és lesznek is...Az,hogy most éppen vámpírokról kérdezek akkor az csak azt jelentheti,hogy alkonyat rajongó vagyok?,igen mellesleg az vagyok...De ez meg egy begyöpösödöttség,hisz régen se volt alkonyat,és mégis hittek a vámpírokban...MInd1 ki mit hisz...Az a saját dolga,de hogy leszólni azokat akik hisznek benne:?Egyszer meglepődik az ilyen;)

2010. márc. 4. 14:49
 14/62 anonim ***** válasza:
72%

Na ugye mondtam, hogy Alkonyatrajongó...

00:51-ös volt egy betegség valóban amit tekinthetünk a vámpírizmus alapjának. Olvastam még régebben, hogy a betegek bőrében nagyon kevés volt a pigment ami miatt nem mehettek napra és emellett sorvadt az ínyük, amitől hosszabbnak tűntek a fogaik. Ezt még a középkorban különböző állatok vérének itatásával próbálták gyógyítani, de ennyi, semmi több.

Amúgy kedves kérdező, van valamilyen bizonyítékod amiből úgy gondolod, hogy vannak vámpírok? Ha vannak akkor gondolom tudnál különböző híroldalakról rengeteg olyan cikket küldeni, amiben olyan áldozatokról írtak akiknek kiszívták a vérét és kettő szemfognyom van a testén.

2010. márc. 4. 14:56
 15/62 anonim ***** válasza:
71%
21:25-nek írom h mutánsok vannak, bár nem ilyen X-men félék:D,de ez az evolúcíó egyik alapja...
2010. márc. 4. 16:29
 16/62 anonim válasza:

00:51-es vok

14:56-osnak írnám h igen ezt akartam én is én am nem rég láttam ezt asszem a fókuszban :D

nem léteznek és kész ez egy betegség volt :)

2010. márc. 4. 16:51
 17/62 anonim ***** válasza:
vicces.anno mikor énis elborultam a nagy twilight imádatba én is azt hittem ,hogy vannak...csak azóta én vissza csöppentem a való világba :) remélem neked is sikerül majd...
2010. márc. 5. 21:29
 18/62 A kérdező kommentje:

Hehe tévedésben vagytok:)

Szeretem az alkonyatot,de én hittem hiszek és hinni is fogok mikor még nem tudtam van ez az alkonyat is hittem bennük ebben nincs boszorkány mégis hiszek benne? akkor hogy van ez?

Am meg ha azt nézed van ilyen betegség én is olvastam róla,de most azt mondjátok hogy mert filmben láttam és ezért hiszek,ti neten olvastátok és elhiszitek hogy van ilyen betegség akkor?Vagy ez igaz mert teszem azt az alján oda van írva,hogy Dr.Mittom Én? Vagy mert bele van írva,hogy bebizonyított?Szówal ez ennyi...

2010. márc. 7. 19:55
 19/62 anonim ***** válasza:

Vámpír = vérszívó lény.

Ergo igen, léteznek. Úgy hívják, szúnyog, pióca, vámpírdenevér, stb...

2010. márc. 20. 12:27
 20/62 dellfil ***** válasza:

Alkonyat volt régen is, csak akkor kisbetűvel, vagy sehogyan sem írták... :D:D:D

Vámpírok pedig igenis léteznek...vagy nem léteznek...de mindezt azért kicsit másképp teszik mint azt a butuska földi halandók elképzelni képesek lennének. :D:D:D

Kérem, ez egy komoly tudomány. Vámpirológia. Testvértudománya a drakológia, amit megismerhettünk (többek között) jeles Trurl mérnök disszertációiból is.

Az idő és hely rövidsége miatt nem mennék részletesebben bele ezen tudományok ismertetésébe, még alap fokon sem.

Kérem elnézésüket... :D:D:D

2010. márc. 21. 00:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!