Szerintetek léteznek vámpírok?
Sokat gondolkodom léteznek-e:)
Sztem igen,és magam is hiszek bennük,még ha sokak szerint dedósság=)Én hiszem az ilyen varázslatos lényekben...Szerintetek is vannak?
Miben hisztek leginkább?=)
Létezik egy vérszívó denevérfaj, léteznek napsütésre fokozottan érzékeny bőrű betegek és léteznek ezüst allergiások, de vámpírok, azok nem.
Én abban hiszek, hogy az emberi hülyeség tart a végtelenhez, és exponenciálisan nő.
Dracula hírnevét egy írónak lehet köszöni méghozzá Bram Stokernak.Akiről az egyik író beszélt az valószínű,hogy Vlad Tepesre gondolt.De itt van a link.
Kedves kérdező.Vámpírok nincsenek,ahogy farkasemberek sem léteznek.Egyedül az emberi hiszékenység van..Úgy látszik a 21-dik század sem különb ha ilyen butaságokban hisznek az emberek.Akár a 17-dik században...
Hallottál a Salemi boszorkányperről???Na ott is voltak elvetemültek akiknek élénk volt a fantáziájuk..Akárcsak most.Érdemes elolvasni..
itt elég érdekes dolgokat leírnak róla és egy betegségről aminek olyan tünetei vannak hogy olyan az ember mint egy "vámpír" vagy mi (vagy is ebből a betegségből született a "vámpír")
amúgy hozzá tenném a linkben szereplő betegséghez hogy én olyat is hallottam hogy igenis van egy olyan betegség amitől a szemfog is megnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!