A tegnapi fényjelenség miattam volt?
Tegnap késő este kinéztem az ablakon,és egy csiilagot nézve megdöbbentem...mert vörös színe volt...Gondoltam,hát most akkor kívánok valamit,hátha bejön XD
Kívántam...és nagyon durva dolog történt...kb 2 másodperccel a kívánság után hatalmas fényjelenséget észleltem...2x egymás után villámlott a fény,és teljesen elvakított,semmit nem láttam.
Utánaolvastam a dolognak,elvileg meteor volt,de szerintem én idéztem elő...merthogy szerintem ez jel volt,hogy a kívánságom valóra válik...mert egész életemben ezért küzdöttem...
szerintetek lehet??Én nem vagyok ilyen babonás...de most érzem,hogy miattam volt ez.TUDOM.
ŐRÜLT!!!!
ORVOS KELL NEKED, NEM KÍVÁNSÁG VAGY VILLAMOSSZÉK...
Elég sok baja van a világnak, itt van az éhezés például az ilyen hülyék mint Te jókat kajálnak, még a szegények rengeteg országban 10000 halnak éhen naponta....
Takarodjál el orvoshoz vagy takarodjon innen mindenki valahova segíteni másokon, nem itt okoskodni...
és most én tehetek már az éhezésről is?? Mert te biztos nem kajálsz... -.- hát a szánalom tetőfoka vagy.Te kis CsirkeB*szó senki. XD
Nyomorék -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!