Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A tegnapi fényjelenség miattam...

A tegnapi fényjelenség miattam volt?

Figyelt kérdés

Tegnap késő este kinéztem az ablakon,és egy csiilagot nézve megdöbbentem...mert vörös színe volt...Gondoltam,hát most akkor kívánok valamit,hátha bejön XD

Kívántam...és nagyon durva dolog történt...kb 2 másodperccel a kívánság után hatalmas fényjelenséget észleltem...2x egymás után villámlott a fény,és teljesen elvakított,semmit nem láttam.

Utánaolvastam a dolognak,elvileg meteor volt,de szerintem én idéztem elő...merthogy szerintem ez jel volt,hogy a kívánságom valóra válik...mert egész életemben ezért küzdöttem...

szerintetek lehet??Én nem vagyok ilyen babonás...de most érzem,hogy miattam volt ez.TUDOM.

2010. márc. 1. 19:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok, h teljesüljön a kívánságod...

am meg a vörös csillag sztem a Mars volt...az tényleg vörösen kitűnik az égbolton... és alig egy hónapja volt földközelben...

2010. márc. 1. 21:02
 22/33 anonim ***** válasza:
Meteor volt.Most mondták épp a híradóban,hogy tegnap este volt egy érdekes égi jelenség,állítólag meteor.Nagy fénnyel,robbanásszerű jelenség.Azt láthattad szerintem.
2010. márc. 1. 21:03
 23/33 A kérdező kommentje:
tudom,hogy meteor volt,de í kívánság miatt?? .... XD
2010. márc. 1. 21:04
 24/33 anonim ***** válasza:

Szóval ... van egy meteorit ami már egy jó hosszú ideje közeledik a felénk, mondjuk olyan 3 éve van a Föld vonzási terébe és most került a légterünkbe. Az is feltételezhető h ezt valamelyik csillagász már rég figyelte és tudta mi fog történni. Te odamész az ablakhoz, nézed a csillagokat, kívánsz valamit és meglátod azt amit már a csillagász bácsi megjósolt, mivel már rég figyelte az égitestet.

Szóval nem miattad volt. De aranyos vagy :D Értékelem a bizakodásodat és esetleg próbálj meg te is tenni annak érdekében hogy álmod valóra váljon.

Csillagokat és égitesteket már gagyibb távcsővel is lehet nézegetni és pl most a hétvégén is volt egy ingyenes előadás. Nézz utána ha érdekel a téma. :)

Hány éves vagy amúgy? :D

szép estét!

2010. márc. 1. 21:06
 25/33 A kérdező kommentje:

tizenéves vagyok :)

egyénként köszönöm a válaszokat (:

2010. márc. 1. 21:08
 26/33 anonim ***** válasza:
nem lehet tudni,de biztos hogy teljesül a kívánságod,fogd fel egy jelnek!Amúgy bizony meteor,de mondok jobbat!este azt kértem,valaki magyarázza meg miért vannak annyira oda 2012-ért,erre álmomban a meteort láttam az ablakban,miközben az ágyban feküdtünk,és felfelé szállt!Érted?Épp visszafelé..aztán robbanó darazsak üldöztek,valami kínyzótáborban,ahol az arabok tartottak fogva,de sikerült kiszöknöm..de igencsak meglepett ez az álom..amúgy nincsenek véletlenek,csak az emberek éretlenek!Nem hiába pont akkor amikor kívántál volt ez az egész,de nem miattad szerintem,hanem magától is jött volna,de neked a sors azt parancsolta,hogy pont akkor kell kimenned,hogy igazi megerősítést kapj a kívánságodhoz,és hogy hamarabb véghez vidd a célodat,azért történt nállad ez így!
2010. márc. 2. 09:56
 27/33 A kérdező kommentje:
az előző válaszolónak:tökéletesen egyetértek veled. köszönöm :)
2010. márc. 2. 17:37
 28/33 anonim válasza:
100%
Hát figyelj, nincsenek véletlenelek. :) Szóval hajrá,remélem (és ez a fényjelenség tényleg csak megerősített ebben) valóra válik az álmod! Mindig van remény!
2010. márc. 2. 20:18
 29/33 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy van,és köszönöm azt a sok értelmes választ,tényleg jóóó lett a kedvem ;P

HIGGYETEK AZ ÁLMAITOKBAN!!! :)

2010. márc. 3. 19:05
 30/33 anonim ***** válasza:

csak, hogy tisztázzunk pár választ...

EZT a meteort nem lehetett előre tudni. amikor a visszatérő üstökösök közel kerülnek a Naphoz, apró darabok hullanak le róluk. ezek bekerülnek a Föld légkörébe, és elégnek. ilyenkor látjuk a fényvillanást. de most nincs semmilyen meteorraj!és arról tudunk előre! ez egy meteor volt, ami kiszámíthatatlanul került a Föld légkörébe, és elégett.tehát erről NEM tudtunk előre...

am meg a kérdésre válaszolva, ki tudja, lehet hogy veheted egy jelnek...

de nem hinném, hogy miattad volt

én is drukkolok, h teljesüljön

2010. márc. 4. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!