A tegnapi fényjelenség miattam volt?
Tegnap késő este kinéztem az ablakon,és egy csiilagot nézve megdöbbentem...mert vörös színe volt...Gondoltam,hát most akkor kívánok valamit,hátha bejön XD
Kívántam...és nagyon durva dolog történt...kb 2 másodperccel a kívánság után hatalmas fényjelenséget észleltem...2x egymás után villámlott a fény,és teljesen elvakított,semmit nem láttam.
Utánaolvastam a dolognak,elvileg meteor volt,de szerintem én idéztem elő...merthogy szerintem ez jel volt,hogy a kívánságom valóra válik...mert egész életemben ezért küzdöttem...
szerintetek lehet??Én nem vagyok ilyen babonás...de most érzem,hogy miattam volt ez.TUDOM.
Én is drukkolok, h teljesüljön a kívánságod...
am meg a vörös csillag sztem a Mars volt...az tényleg vörösen kitűnik az égbolton... és alig egy hónapja volt földközelben...
Szóval ... van egy meteorit ami már egy jó hosszú ideje közeledik a felénk, mondjuk olyan 3 éve van a Föld vonzási terébe és most került a légterünkbe. Az is feltételezhető h ezt valamelyik csillagász már rég figyelte és tudta mi fog történni. Te odamész az ablakhoz, nézed a csillagokat, kívánsz valamit és meglátod azt amit már a csillagász bácsi megjósolt, mivel már rég figyelte az égitestet.
Szóval nem miattad volt. De aranyos vagy :D Értékelem a bizakodásodat és esetleg próbálj meg te is tenni annak érdekében hogy álmod valóra váljon.
Csillagokat és égitesteket már gagyibb távcsővel is lehet nézegetni és pl most a hétvégén is volt egy ingyenes előadás. Nézz utána ha érdekel a téma. :)
Hány éves vagy amúgy? :D
szép estét!
tizenéves vagyok :)
egyénként köszönöm a válaszokat (:
Tudom,hogy van,és köszönöm azt a sok értelmes választ,tényleg jóóó lett a kedvem ;P
HIGGYETEK AZ ÁLMAITOKBAN!!! :)
csak, hogy tisztázzunk pár választ...
EZT a meteort nem lehetett előre tudni. amikor a visszatérő üstökösök közel kerülnek a Naphoz, apró darabok hullanak le róluk. ezek bekerülnek a Föld légkörébe, és elégnek. ilyenkor látjuk a fényvillanást. de most nincs semmilyen meteorraj!és arról tudunk előre! ez egy meteor volt, ami kiszámíthatatlanul került a Föld légkörébe, és elégett.tehát erről NEM tudtunk előre...
am meg a kérdésre válaszolva, ki tudja, lehet hogy veheted egy jelnek...
de nem hinném, hogy miattad volt
én is drukkolok, h teljesüljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!