A tegnapi fényjelenség miattam volt?
Tegnap késő este kinéztem az ablakon,és egy csiilagot nézve megdöbbentem...mert vörös színe volt...Gondoltam,hát most akkor kívánok valamit,hátha bejön XD
Kívántam...és nagyon durva dolog történt...kb 2 másodperccel a kívánság után hatalmas fényjelenséget észleltem...2x egymás után villámlott a fény,és teljesen elvakított,semmit nem láttam.
Utánaolvastam a dolognak,elvileg meteor volt,de szerintem én idéztem elő...merthogy szerintem ez jel volt,hogy a kívánságom valóra válik...mert egész életemben ezért küzdöttem...
szerintetek lehet??Én nem vagyok ilyen babonás...de most érzem,hogy miattam volt ez.TUDOM.
háát ehhez szerencse is kell,de köszi a biztatást...
ÓÓisteeeneeeem XD akarooom XD
Egy vörös színű csillag kb annyira megdöbbentő mint egy sárga banán. A közhiedelemmel ellentétben a csillagok nem csak sárga színűek lehetnek, hanem fehérek, narancsosak, vörösek és kapaszkodj meg, kékek! WOW!:OOO
A Betelgeuze pl vörös óriás csillag, néha élénkebben látod szép színét, néha kevésbé. A párja, a Rigel kék, de a Szíriusz még sokkal kékebb. A Marsnak is élénk narancsos színe van (őszintén nem tudom, lehet-e most látni, már egy ideje nem néztem föl az égre, és www.mcse.hu is bedöglött) De láthattál feléd közeledő, vagy távolodó repülőgépet is. Ebben az esetben ugyanis nem észleled a mozgását és csillagnak hiszed. (Vagy egy éles fényt kibocsátó égitest, úgy döntött, hogy rohamosan távolodni kezd tőlünk, így színe számodra vörös lett:))) ) Arról a fényes valamiről meg annyit, hogy ha földet ért akkor egy kedves kis meteorittal van dolgunk, ha nem akkor egy még sokkal kedvesebb meteorral.
Kedves és megnyugtató dolog a csillagok jövőformáló erejében hinni, de a sorsodat hamarabb változtatja meg egy alacsonyan repülő, hasmenéses madár, mint egy távoli b*szott nagy gázgömb. Ha hiszel abban amit el akarsz érni, akkor az menni fog és valóban az ilyen apró véletlen dolgok úgy tudják lelkesíteni az embereket. Szóval ez tök jó. Bár néha túlságosan belelkesülnek és világvégét és hasonlókat jósolnak... Na ezeket is úgy elküldeném világot látni, egy édes kis vörös óriásra. Nem inkább egy pulzárra, ott aztán kirepülne a fejükből ez a sok hülyeség.
Csillagfényes éjszakát!
az a gond,hogy még tuti,hogy nem vált valóra.mert lehetetlen lenne ;P
de reménykedek :DD
nem azt kívántam h semmisüljön meg XDXD
háát az maradjon titok,hogy mit kívántam ;D bocsi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!