Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A tegnapi fényjelenség miattam...

A tegnapi fényjelenség miattam volt?

Figyelt kérdés

Tegnap késő este kinéztem az ablakon,és egy csiilagot nézve megdöbbentem...mert vörös színe volt...Gondoltam,hát most akkor kívánok valamit,hátha bejön XD

Kívántam...és nagyon durva dolog történt...kb 2 másodperccel a kívánság után hatalmas fényjelenséget észleltem...2x egymás után villámlott a fény,és teljesen elvakított,semmit nem láttam.

Utánaolvastam a dolognak,elvileg meteor volt,de szerintem én idéztem elő...merthogy szerintem ez jel volt,hogy a kívánságom valóra válik...mert egész életemben ezért küzdöttem...

szerintetek lehet??Én nem vagyok ilyen babonás...de most érzem,hogy miattam volt ez.TUDOM.

2010. márc. 1. 19:46
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:

itt nézd:

[link]

2010. márc. 1. 19:47
 2/33 anonim válasza:
100%
nem hinném,hogy te idézted elő a fényjelenséget,ez csak véletlen volt
2010. márc. 1. 19:52
 3/33 anonim válasza:
100%
nem miattad volt,de kezdésnek nem rossz...
2010. márc. 1. 19:55
 4/33 A kérdező kommentje:

hát..am nem vagyok hülye.

meg babonás se vagyok,de komolyan olyan furcsa érzésem van :DD

2010. márc. 1. 19:55
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
sztem ilyet, mint te még nem láttak, és meg akartak örökíteni...csíííz
2010. márc. 1. 19:57
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
:D :D aranyos vagy, de nem, nem miattad volt... csak véletlenül pont láttad, és pont kívántál valamit... Ettől persze veheted jelnek, hogy teljesülni fog a kívánságod, de azért nem, nem Te idézted elő :D...
2010. márc. 1. 19:58
 7/33 A kérdező kommentje:

hát igen,nem én idéztem elő,és nagyon furi,és jelnek veszem ;D

LoL csííz xD

2010. márc. 1. 20:05
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

hehe :)

Kovetkezo gyakorlatnak jo lesz a Voros-tenger kettévàlasztàsa, mint anno Mozes :D

2010. márc. 1. 20:11
 9/33 anonim válasza:
100%
az tuti h nem miattad voltxD de sztem simán veheted ezt vmi jelnek, remélem hogy valóra válik az a kívánságod ^^
2010. márc. 1. 20:11
 10/33 anonim válasza:

hmmm.valaki látta azt a vörös csillagot?, én is láttam...durva..bár vörös csillagról sehol nem írnak.

de én láttam,és ezek szerint a kérdező is.

ki látta még??

2010. márc. 1. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!