A tegnapi fényjelenség miattam volt?
Tegnap késő este kinéztem az ablakon,és egy csiilagot nézve megdöbbentem...mert vörös színe volt...Gondoltam,hát most akkor kívánok valamit,hátha bejön XD
Kívántam...és nagyon durva dolog történt...kb 2 másodperccel a kívánság után hatalmas fényjelenséget észleltem...2x egymás után villámlott a fény,és teljesen elvakított,semmit nem láttam.
Utánaolvastam a dolognak,elvileg meteor volt,de szerintem én idéztem elő...merthogy szerintem ez jel volt,hogy a kívánságom valóra válik...mert egész életemben ezért küzdöttem...
szerintetek lehet??Én nem vagyok ilyen babonás...de most érzem,hogy miattam volt ez.TUDOM.
hát..am nem vagyok hülye.
meg babonás se vagyok,de komolyan olyan furcsa érzésem van :DD
hát igen,nem én idéztem elő,és nagyon furi,és jelnek veszem ;D
LoL csííz xD
hehe :)
Kovetkezo gyakorlatnak jo lesz a Voros-tenger kettévàlasztàsa, mint anno Mozes :D
hmmm.valaki látta azt a vörös csillagot?, én is láttam...durva..bár vörös csillagról sehol nem írnak.
de én láttam,és ezek szerint a kérdező is.
ki látta még??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!