2010-02-28 23:31 - Hirtelen kifehéredett az egész égbolt
- Ki észlelte még? Villámfotós vagyok de ez még nekem
is megmagyarázhatatlan. Valaki esetleg?
Figyelt kérdés
Ezt a jelenséget más országban is észlelték a mi időzónánkban, én Borsodban lakok de még dunántúlról is jelezte ezt valaki. Ha még valaki látta rajtunk kívül kérem jelezze, kiszeretném deríteni mi volt ez - Kor, lakhely
Mi is észleltük, kékeszöld lett az egész ég, kb. 2-3 másodpercig tartott.Olyan volt, mint egy hatalmas tüzijáték szines fénye, csak tovább tartott.
Amúgy Pest megye-Pilisvörösvár 23h20 körül.
Anno 19-20 évvel ezelőtt már láttam ilyet Salzburg környékén. Akkor az eset után kb 1 hónappal írta meg az újság. Addig agyaltunk, hogy mi lehetett.
2010. márc. 1. 14:06
15/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
36 éves nő.
2010. márc. 1. 14:07
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítségét :) Ettől sokkal kisebb dolgot is leadtak a TV ben - Remléem erről is lesz valami mert van hozzá elég anyag
2010. márc. 1. 14:14
17/28 anonim válasza:
fényképeztek a google earth-hez.
2010. márc. 1. 14:15
18/28 anonim válasza:
Na én láttam az izét ami lehullott az égből!! ÉK irányban esett, zöldes színű volt, elég lassan zuhant, repülő nem lehetett mert ahhoz túl meredek volt a szög, meg akkor lett volna robbanás is, stb... 23:30 körül volt, azt tudom, hogy az USA-kanada meccsből még kb. 3 perc volt hátra rendes játékidőből. LÁtszott hogy ég meg minden, és nem tűzjáték volt...
2010. márc. 1. 14:37
19/28 anonim válasza:
Én pont éjszakás voltam,látni nem láttam, csak egy óriási robbanást hallottam Borsodban Putnokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!