Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mert van az, hogy azonnal...

Mert van az, hogy azonnal raformedtek az emberre?

Figyelt kérdés

miert wagytok oanok mind,ha pl walaki w-vel ir es nem v-vel,akko mar azt hiszitek h nem tud rendesen irni....meg ha azt irom h naon es nem nagyon,akko ish mar krizaltok...eleg furcsak wagytok.....nem tom milyen walaszt attok erre:P:P:P

na szewasztok

2010. febr. 25. 16:57
 1/7 anonim válasza:
52%

emo,gyökér,raj

ezekkel illetnélek :D:D

és akkor még kiírja kérdésnek

pff....

szánalom ... xD

2010. febr. 25. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Te nem tudsz helyesen írni?
2010. febr. 25. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Mmiiéérrtt kkeell mmiinnddeenntt aa hheellyyeessttőőll eellttéérrőőeenn íírrnnii,, mméégghhaa aazztt áállííttoodd sszzáánnddéékkoossaann iiss tteesszzeedd eezztt?? Mmoosstt ttee iiss aazztt ffooggoodd áállllííttaannii aazz áállttaallaamm íírrtt sszzöövveeggrrőőll, hhooggyy nneeeemmmm iiiiiddddddeeeeeeeggggggeesssssííítőőőőőő?????

sza newantok

2010. febr. 25. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Azért, mert szemmel láthatóan nem tudtok írni, és igénytelenek vagytok, mint a pokróc. Az írást arra találták föl, hogy közölni tudjuk másokkal a gondolatainkat. Ha kérdezel valakitől valamit, és szívességet kérsz, hogy segítsen neked, akkor ILLIK normálisan kérdezni, hogy ne annak kelljen kibogarásznia, aki segíteni szeretne neked.

Ha ilyen idióta módon "írsz", akkor nehezebb elolvasni, több munkát kell befektetni. Se humoros, se laza meg trendi nem vagy tőle, szimplán csak igénytelen.

Én nagyon sok kérdésre azért nem válaszolok, mert ha a kérdezőnek nem ér meg annyit a segítség, hogy megtiszteljen engem a normális, olvasható írással, akkor én minek erőlködjem a kedvéért? Semmi kedvem hozzá.

2010. febr. 26. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
01.02-es: 99%-ig igazad van. Én annyival mennék tovább, hogy meg sem engedném jelenni az oldalon az ilyen szándékos "merényleteket".
2010. febr. 26. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Egész egyszerű. Ne azzal akarj kitűnni, más lenni, hogy ékes anyanyelvünket a te kényed-kedved szerint alakítod, rontod. Tűnj ki az intelligenciáddal, azzal, amit leteszel az asztalra az életed alatt. Azt biztos, hogy nem fogja senki kritizálni, max. az irigyek.
2010. febr. 27. 11:54
 7/7 anonim válasza:

Igazad Wan.xĐ.Sok hüje válaszólo van itten.Nem tom én sem,hogy mijért rosz az,ha nem írunk lyól XĐ.De tényleg,miért wagytok ojanok?

Na szewasz!(Írónia off)

2010. márc. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!