Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi ennek a tudományos magyaráz...

Mi ennek a tudományos magyarázata?

Figyelt kérdés

Lassan 20 éve tanulok és gondolom nem mondok azzal újat, hogy a számonkérések során gyakran találkoztam I-H kiválasztós feladatokkal.

Nem tagadom, volt rá példa, hogy nem tudtam a megoldásokat.

Ennek ellenére mindig bekarikáztam valamelyik lehetőséget vagy bejön, vagy nem alapon.

Na.most kb több száz dolgozat után elmondhatom, hogy soha nem jött be, vagyis olyan masszív 75-80% eséllyel.

Tehát volt egy 10 állításból álló feladat.

Biztos, hogy 4-nél több soha nem volt jó.

Pedig most olvastam, hogy a BME-n volt most egy srác, aki a 0 pontos dolgozata után ZH-t neveztek el.

0 pontot elérni ugyan úgy nehéz, mint 10 pontosat!

2015. máj. 2. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A valószínűség számítás csak nagy halmazon igaz, simán lehet mindegyik rossz
2015. máj. 2. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:

De miért nem az van, hogy 70-80% eséllyel jönnek a dolgozatok?

Rendben van, hogy egyszer elmegy, de mikor 20 éven keresztül mindig 10-ből 8, az sok.

És ez az, amit senki nem tud.

(egyébként most reggel jött eredményem, nem megfelelt, ami azt jelenti, hogy az I/H-n ment el, mert két feladatot tudtam, amivel volt 50%-om, volt egy I/H, amit bekarikáztam találomra, meg volt egy 4. feladat, ahová semmit nem írtam.

Na most ezek szerint 10 H/I-ból 3 pontot nem értem el.

Hogy van ez, hogy kb soha nem bírok 3-nál többet eltalálni?

2015. máj. 3. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!