Akkor én most tudatosan álmodok magamtól?
Olvastam az álomkontrollról a neten és ott írják hogy először is tudatosan kell álmodni, magyarul tudni kell álom közben hogy csak álomban van. Azt írták hogy nem könnyű. Viszont én kb fél éve "alkalmazom" ezt magamtól az álmomban , pedig nem olvastam sehol hogy kell. Pl. sokszor álmodom hogy valaki bántani akar. pl . egy betörő áll felém szegezi a pisztolyát és én akkor azt mondom neki álmomban(tudatosan) hogy : úgyse tudsz nekem ártani mert én most csak álmodok és mindjárt felkelek, és ezután szándékosan tényleg kinyitom a szemem kb 2-3 mp múlva. Ezt mások is tudják "maguktól" vagy egy kicsit "különleges" a tulajdonságom? (nem egóbol kérdezem:))
13/F
Te tudatosan álmodsz, én viszont élem az álmaim:)
Jobb vagyok, amúgy meg miért enm hagyod hogy bántson vagy csinálsz te vele valamit, ez csak egy álom, az álmokba nagyon,denagyon sokmindent megtehetsz.
Énis tudatossan álmodok. :D Énsi szoktam ilyeneke álmodni, hépp kiakarnak nyirni, na akkor kiahsználom az alkalmat, és megverem a fickot. xD Legalább átélem. :) HA meg beijedek, h jajjmoistmilesz, akkor mondogatom magamnak, h "ez csak álom". :]
12/L
Nekem ha elmomban eszembejut hogy almodok akkor mindig felkelek.Nem tudok/vagy enm lehetseges ugy almodni hogy tudod hogy alom.
Altalaban a legmeresszebb es legszebb almaim csucspontjan jovok ra hogy alom :(
Erről egy vicc jutott az eszembe. Muszáj leirnom :D
Egy paraszt ember elmegy a dokihoz:
- Doktor Úr! Mikor elalszok, álmomban mindig megjelenik egy kismanó, aki mindig ezt mondja: "Most pisilünk, most pisilünk..." és én akkor mindig bepisilek!!!
- Hát kedves János, erre csak egy módszer van: mikor megjelenik álmában az a kismanó mielőtt elkezdene beszélni mondja határozottan neki hogy NEM pisilünk,NEM pisilünk...
Úgy is lett. János haza megy, és lefekszik aludni.Mikor megjelenik a kismanó, azt mondja neki mielőtt elkezdene beszélni:
- Nem pisilünk,Nem pisilünk!!!
Mire a kismanó:
- NEM ÁM, MA KAKILUNK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!