Miért nem tudok, (miért nem lehet) direkt, tudatosan ágyba, vagy bevizelni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 20:09
1/6 A kérdező kommentje:
Hülyeségnek hangzik, de mi rá a tudományos magyarázat? Többször is próbáltam, akár fürdés előtt, vagy bármikor, amikor nem számított, sosem jött össze, csak a wc-n..
2011. jún. 10. 20:10
2/6 anonim válasza:
Mert nagyon könnyen befolyásolhatók sztem a "hugyizmaid", és már az egyszerű tudat, h ágyban vagy, és oda mégsem kéne bevizelni, már elfojtja a hímvessződet. Am ezen én is gondolkoztam már. :)
3/6 anonim válasza:
Én nem igazán értem a kérdést. Szerintem ha pisilned kell és lefeküdnél az ágyba, oda tudnál pisilni ha nagyon akarnál. Csak nyilván van annyi eszed, hogy nem oda fogod üríteni magad hanem a wc-be, és visszatartod addig míg odaérsz. :)
4/6 Vree válasza:
Ezt úgy értsük, hogy tudatos kísérletet tettél, hogy összevizeld az ágyadat?
Én gond nélkül meg tudom indítani a vizelést, ha egészséges vagy akkor neked is mennie kéne.
5/6 anonim válasza:
A kialakult reflexes gátlások miatt nem tudod akárhol elengedni a vizeleted.
6/6 anonim válasza:
Ha nem kell pisilni, akkor a wc-n sem megy, de ha kell, tehát van vizelési inger, akkor én úgy összehugyoznám az ágyadat, hogy csak úgy lucsogna. :P
(nekem egyedül a mások előtt nyilvános wc-ben vagy osztálykiránduláson nem ment a pisálás kiskoromban, mégha kellett is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!