Lehetséges, hogy a jövőben nem lesznek nemek?
Ahogy haladunk egyre jobban előre az időben, látni lehet, hogy egyre kevesebb különbség van a nemek között.
A jövőben szerintem a jelenlegi határ is elmosódhat.
Ahogy fejlődik a technológia, biológia, eljutunk oda, hogy az egyén maga válassza meg a nemét.Sok szülő ráerőltet nemi jellegeket a gyerekekre, a kisfiúkra, hogy legyenek férfiasak, a kislányokra, hogy legyenek hercegnősek.
Nem törődnek azzal, hogy lehet a gyerekek másként gondolják és a kisfiú nem akar lovag lenni, vagy a kislány nem akar hercegnő lenni.
Manapság ahogy megválaszthatjuk a vallásunkat, úgy a jövő emberei megválaszthatják majd a nemüket.
A nemválasztás is az alapvető szabadságjogok, emberi jogok közé fog tartozni.
A gyermekvállalás is lehetséges lesz majd olyanoknak, akik eredetileg nem tudnának szülni.
Persze, simán elképzelhető.
Feribátyátoknak p*nája fog evolúcionálódni. Az lesz az igazi genderista emancipuncipáció.
Pedig, szerintem jó lenne.
Megszűnne a sok viszály és teljes egyenlőség lenne.
"Sok szülő ráerőltet nemi jellegeket a gyerekekre, a kisfiúkra, hogy legyenek férfiasak, a kislányokra, hogy legyenek hercegnősek."
Ökör. Nekem van egy egyéves kislányom. Nem kell azt erőltetni, egyszerűen ragad rá, gondolom - minő borzalom az anyjáról aki egy nő - ha a kezébe kap egy akármilyen kendőt, ruhát, rongydarabot tekeri magára, "szépítkezik". Ha férfiakat lát - lehet öreg fószer is az illető - kokettál, kacsint, mosolyog, senki nem tanította rá. Már most nő, le sem lehetne tagadni.
"Nem törődnek azzal, hogy lehet a gyerekek másként gondolják és a kisfiú nem akar lovag lenni, vagy a kislány nem akar hercegnő lenni."
Oké, a te fiad majd legyen hercegnő.
"Manapság ahogy megválaszthatjuk a vallásunkat, úgy a jövő emberei megválaszthatják majd a nemüket."
Ma is megválaszthatod, ha nagyon akarod.
"A nemválasztás is az alapvető szabadságjogok, emberi jogok közé fog tartozni."
Végül is ez már ma is így van. Ha valaki nem érzi jól magát a testében átoperáltathatja magát. De ha lehet ne a társadalombiztosítás kontójára.
"Ahogy haladunk egyre jobban előre az időben, látni lehet, hogy egyre kevesebb különbség van a nemek között. "
attól hogy a tv-ben ezt reklámozzák, ez nincs így
"Pedig, szerintem jó lenne.
Megszűnne a sok viszály és teljes egyenlőség lenne."
Láttad már, hogy mi történik akkor, ha három nő kerül egymás társaságába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!