Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van okom szégyenkezni?

Van okom szégyenkezni?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan szégyenlem, és nagyon megalázónak találom azt, hogy körülbelül semelyik tantárgyhoz nem értek, kivéve az ének(jó hangom van), rajz(szépen rajzolok), nyelvtan/irodalom(szeretek szövegeket, történeteket, verseket írni), és a hittan(ha ez számít..)

Iszonyatosan szégyenlem, hogy mindenki más ért valamihez.. Például a nyelvek, a matek, a fizika, kémia, sportok.. Én nem.. Csak az ilyen semmiségekhez.. Jó tanuló vagyok, de most nagyon sokat rontottam. Van okom szégyenkezni??

14/L

2015. febr. 11. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Nem mindenkinek ugyanazok a keszségei a legjobbak. Neked a reál tárgyak nem mennek, én pedig nem tudok se rajzolni, se énekelni. Pont annyi szégyellnivalóm van, mint neked.
2015. febr. 11. 22:55
 2/5 anonim válasza:

Szerintem nincs. Nekem pl se rajz se ének se nyelvek nem mennek jól a magyaron kívül :D Matek közepesen megy fizikai/kémia kb fogalmam sincs róla teljes mértékben hogy az mi... nem sok volt nekem :D XD sportok - hát nem megy nagyon XD

és én idősebb fiú vagyok nálad xD :$ :( én már szégyenkezhetek:/

2015. febr. 12. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor szégyenkezhetnél, ha nem tudod majd kihasználni az adottságaid
2015. febr. 12. 06:28
 4/5 2xSü ***** válasza:

Szégyenkezni azért kell, ha valami a jellemhibáid, a rossz döntésed eredménye.

Ha azért nem értesz a felsorolt dolgokhoz, mert lusta vagy, mert nem figyeltél órán, nem tanultál, akkor esetleg lehet okod szégyenkezni. Ha te megtetted azt, amit kell, figyeltél, tanultál, akkor nincs okod szégyenkezni.

Hogy téged az élet azon szelete érdekel jobban, ami kevésbé produktív a jelenlegi világban – értsd: nehezebb állást találni, pénzt keresni vele –, az egy dolog. Ettől még nem feltétlenül lehet azt mondani, hogy a matek vagy a fizika iránti érdeklődés értékesebb lenne, mint a művészetek iránti érdeklődés. Viszont kell valami, amiből megélsz, amiből pénzt keresel, tehát lehet, hogy jobban alkalmazkodnod kell, több kompromisszumot kötnöd, azért ezt sem árt figyelmen kívül hagyni.

2015. febr. 12. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Van. Tanuljál, mert így nem lesz belőled semmi.
2015. febr. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!