Ki építette a piramisokat?
Hopp egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=hmdX2rxGs6o
Ezek után troll-biztos vagyok benne, a Kheopsz-piramist négy magyar időutazó építette: Fekete Laci, meg a fia, és két sírköves mester. A 20000 rabszolga csak az anyagot hordta a kezük alá.
Én azt nem értem, hogy ez miért nem került még át az ezotéria kategóriába?
Napnál is világosabb, hogy a kérdező nem józan.
"ókori egyiptomiak egyáltalán nem voltak olyan primitívek, mint ahogy azt páran megpróbálják beállítani"
-> "ezt én sem kétlem.viszont bizonyíték sajnos ninsc rá hogy ennyire fejlettek lettek volna. "
Egyrészt van, maguk a piramisok. Másrészt az, hogy ha valamire nem fogadsz el bizonyítékot (vagy tegyük fel, tényleg nincs), az nem azonos az elmélet cáfolatával. Nem azt mondom, hogy nem építhette más a piramisokat, hanem azt, hogy miért ne építhették volna az egyiptomiak. Ha ezt a kijelentést a magadévá teszed, akkor máris nagyot léptél előre abban, hogy túllépj a korábbi ál-érveléseiden.
A kérdező egy vicc.
Jön azzal hogy meggyőzhető érvekkel, de mellette az egész álláspontját olyan dolgokra alapozza hogy "de mi van ha" meg "de lehet hogy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!