Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ki építette a piramisokat?

Ki építette a piramisokat?

Figyelt kérdés
láttam róla egy dokumentum filmet és abban is azt mondták hogy ez nem lehet a korabeli emberek műve.a legjobb építészek is egyetértenek ebben.olyan pontosan milliméteres hibahatárral készült hogy ha ezt meg tudták volna építeni akkor kb teleporttal is rendelkezniük kellett volna.még manapság is nagy kihívás lenne.
2015. jan. 20. 21:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Hopp egy videó:

https://www.youtube.com/watch?v=hmdX2rxGs6o

Ezek után troll-biztos vagyok benne, a Kheopsz-piramist négy magyar időutazó építette: Fekete Laci, meg a fia, és két sírköves mester. A 20000 rabszolga csak az anyagot hordta a kezük alá.

2015. jan. 21. 22:39
 32/35 anonim ***** válasza:
73%

Én azt nem értem, hogy ez miért nem került még át az ezotéria kategóriába?

Napnál is világosabb, hogy a kérdező nem józan.

2015. jan. 21. 23:22
 33/35 anonim ***** válasza:

"ókori egyiptomiak egyáltalán nem voltak olyan primitívek, mint ahogy azt páran megpróbálják beállítani"

-> "ezt én sem kétlem.viszont bizonyíték sajnos ninsc rá hogy ennyire fejlettek lettek volna. "

Egyrészt van, maguk a piramisok. Másrészt az, hogy ha valamire nem fogadsz el bizonyítékot (vagy tegyük fel, tényleg nincs), az nem azonos az elmélet cáfolatával. Nem azt mondom, hogy nem építhette más a piramisokat, hanem azt, hogy miért ne építhették volna az egyiptomiak. Ha ezt a kijelentést a magadévá teszed, akkor máris nagyot léptél előre abban, hogy túllépj a korábbi ál-érveléseiden.

2015. jan. 22. 05:20
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező egy vicc.

Jön azzal hogy meggyőzhető érvekkel, de mellette az egész álláspontját olyan dolgokra alapozza hogy "de mi van ha" meg "de lehet hogy".

2015. jan. 22. 05:35
 35/35 anonim válasza:
Az emberi történelem nem folyamatos fejlődés, az ókori egyiptomiak sem voltak butábbak a maiaknál. Sőt!
2017. nov. 7. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!