Mennyire káros a körülöttünk lévő elektromos eszközök (TV, monitor, házt. Eszközök stb. ) sugárzása ki mennyire tart tőlük?
Na az oldal, amit idelinkelt valami aztán nagyon tudományos...
"Az a tény, hogy 12 órán keresztül egy asztal előtt ülsz akkora terhelés, amit az izületeid, szíved sem bír sokáig"
WTF?
G.
Én a számítógép által kibocsátott sugárzásra gondolok, hogy hosszabb távon okozhat-e elváltozást a szervezetben...
Az üléssel nincs baj, mellette mozgok napi 1 óra kardió !
74%, azt teszem, informatikus vagyok és megfelelő mennyiségű mozgás mellett (elhiszed vagy sem, nem az én bajom) pikk-pakk állapotban van a testem.
Kérdező: Ha rendszeresen sportolsz vagy fizikai munkát végzel a gépezés mellett, akkor nem lesz gond.
G.
Kérdező hipochonder, szerintem nem lehet segíteni rajta. Hetente kiír egy ilyen kérdést.
Egy gond van még, ami viszont tényleg fontos: a nyomtató. Ha nagyobb mennyiséget nyomtatsz, akkor utána rögtön szellőztess, ugyanis ezek a gőzök tényleg károsak.
Amúgy óránként 10 perc szünet mond valamit? Tartsd be!
Na jó hát te már tényleg nem vagy normális...
Van egy határ, amit célszerű betartani, de a te állapotodban nem gyakoriról kéne 'okosodni', hanem google-wikipedia, stb.
Szerintem ha te megnéznél egy videót arról, hogy mi van a levegőben, és a közvetlen körülvevő környezetben, vagy akár rajtad is, valószínű belehalnál, mert olyan hülyeségeket képzelnél be, amik nem is léteznek -.-
Vagy 2. opció, hogy kamukérdés...
Igen, nálam is most billent át a mérleg az "aggódó laikus"-ról "kamukérdés"-re.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!