Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyire káros a körülöttünk...

Mennyire káros a körülöttünk lévő elektromos eszközök (TV, monitor, házt. Eszközök stb. ) sugárzása ki mennyire tart tőlük?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 17:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Na az oldal, amit idelinkelt valami aztán nagyon tudományos...

"Az a tény, hogy 12 órán keresztül egy asztal előtt ülsz akkora terhelés, amit az izületeid, szíved sem bír sokáig"

WTF?

G.

2014. dec. 27. 16:06
 22/34 anonim ***** válasza:
Próbáld ki.
2014. dec. 27. 16:10
 23/34 A kérdező kommentje:

Én a számítógép által kibocsátott sugárzásra gondolok, hogy hosszabb távon okozhat-e elváltozást a szervezetben...

Az üléssel nincs baj, mellette mozgok napi 1 óra kardió !

2014. dec. 27. 18:25
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

74%, azt teszem, informatikus vagyok és megfelelő mennyiségű mozgás mellett (elhiszed vagy sem, nem az én bajom) pikk-pakk állapotban van a testem.

Kérdező: Ha rendszeresen sportolsz vagy fizikai munkát végzel a gépezés mellett, akkor nem lesz gond.

G.

2014. dec. 27. 22:03
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hipochonder, szerintem nem lehet segíteni rajta. Hetente kiír egy ilyen kérdést.

Egy gond van még, ami viszont tényleg fontos: a nyomtató. Ha nagyobb mennyiséget nyomtatsz, akkor utána rögtön szellőztess, ugyanis ezek a gőzök tényleg károsak.

Amúgy óránként 10 perc szünet mond valamit? Tartsd be!

2014. dec. 27. 22:27
 26/34 A kérdező kommentje:
sajnálom a pszichológus már csak új évre tudott időpontot adni, azt is csak hónap középső felébe addig meg mit csináljak?
2014. dec. 27. 22:30
 27/34 A kérdező kommentje:
most vettem egy sólámpát, az ágyat a konnektortól pedig messzebb helyezem majd el !
2014. dec. 27. 22:32
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Na jó hát te már tényleg nem vagy normális...

Van egy határ, amit célszerű betartani, de a te állapotodban nem gyakoriról kéne 'okosodni', hanem google-wikipedia, stb.

Szerintem ha te megnéznél egy videót arról, hogy mi van a levegőben, és a közvetlen körülvevő környezetben, vagy akár rajtad is, valószínű belehalnál, mert olyan hülyeségeket képzelnél be, amik nem is léteznek -.-

Vagy 2. opció, hogy kamukérdés...

2014. dec. 28. 11:37
 29/34 anonim ***** válasza:

Igen, nálam is most billent át a mérleg az "aggódó laikus"-ról "kamukérdés"-re.

G.

2014. dec. 28. 11:51
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Anonim vagyok, de hidjétek el! Köszönöm!
2014. dec. 28. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!