Mennyire káros a körülöttünk lévő elektromos eszközök (TV, monitor, házt. Eszközök stb. ) sugárzása ki mennyire tart tőlük?
Mondhatni eléggé káros. Ha csak 1 eszközről van szó, akkor tényleg minimális. De ha egy jól szigetelt helységről van szó, ahol szinte sosincs szellőztetve, akkor már 1 eszköz is eléggé egészségtelen tud lenni.
Mondjuk az se tesz jót, ha tegyük fel egész nap megy a gép + tv. De ha megfelelően van szellőztetve a helység akkor nincs mitől tartana.
Egy szerverteremben se szabad sokáig tartózkodni.
Egy gépem van, egy TV-m meg egy nyomtatóm a szobámban.
Napi 12+óra használok gépet, webprogramozó vagyok !
Esténként 5 percet szellőztetek.
Hát remélem nem fognak megbetegíteni ezek a dolgok.
Ez a munkám ezt kell csinálnom. Remélem nem fogok ettől betegséget kapni.
Rokonoknál pl van wifi az egész lakásban elvezetve, kb 4 tablet, 3 TV, 1 gép, "ezer" mindenféle eszköz, a kislány is tablettel szaladgál.
Amikor megjegyeztem ezt, csak kiröhögtek, miszerint nevetséges hogy ilyeneken parázok.
Gondolkodok egy önellátó gazdaságon, sajnos nincs elég pénzem még hozzá, viszonylag jól keresek de nagyon sok a kiadásom...
Jó lenne életem másik felét mindenféle ilyen elektronikus eszközöktől mentesen eltölteni...
"kiröhögtek, miszerint nevetséges hogy ilyeneken parázok."
Az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!