Mennyire káros a körülöttünk lévő elektromos eszközök (TV, monitor, házt. Eszközök stb. ) sugárzása ki mennyire tart tőlük?
Eddig egyetlen széles körben elfogadott kutatás sem jutott arra a végkifejletre, hogy a háztartási elektronikus eszközök sugárzása kimutatható mértékben károsítaná a használóját.
Így szvsz. a kérdésre a válasz: semennyire.
G.
Ja, és #10 nagyon jókat írt. A gerinced miatt fontos a szék, a szemed miatt a monitor, meg a szellőztetés is jót tesz.
Amit még írnék: Gyakran pihentesd a szemed, igyekezz sokat mozogni és minél sűrűbben felállni a székből, figyelj a testtartásodra (ülés közben is).
G.
Hát annyira drasztikusan, mint ahogy a kérdező elképzeli, nem káros ez a kisugárzás.
De nem is veszélytelen.
A sok okoskodó proli, aki itt magyarázza a hülyeségét, hogy ő nem beteg, meg stb. azon az elven él, hogy ami elsőre nem öl meg, az később se fog, és ami nem okoz látványos elváltozásokat, az nem betegség.
Gratulálok! De legalább ne hülye tanácsokkal látnátok el az olyat, aki a saját egészségét próbálná védeni.
Mindennek van egy folyamata. Nem fogsz tőle egyik napról a másikra meghalni, de bizonyított tény (nem tudom, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az hallott-e már arról, hogy ember is járt a Holdon), hogy az elektromos eszközök kisugárzása többek közt gyengíti az immunrendszert is. Külsőre ezt nem fogod tapasztalni magadon, mert ha gyakrabban leszel beteg, akkor nem az fog eszedbe jutni, hogy elektroszmog, hanem az, hogy megfáztál. De mitől? Attól, hogy az immunrendszered nem tudott eléggé védekezni.
Mellesleg az okoskodóknak: [link]
Biztos ezért van herpeszem a gyenge immunrendszer végett !!!
Meg még ki tudja mit fog okozni hosszú távon !!!
Én mondom vigyázni kell, úgy, hogy számítógépen dolgozok, de nem sokáig fogok....
Akkor mit mondjak Én, amikor 12+3 órát kell fent lennem, mert a webshopnak/weboldalnak el kell készülnie, mert ha nem készül el, akkor nem tudok boltba menni.
Nem is félnék, ha tudnám, hogy nem káros ez hosszú távon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!