Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan erő...

Szerintetek van olyan erő mint a star wars ban? és el lehet sajátítani?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 18:17
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
szerintem telefonáljatok be a barátoddal a fókuszba,mert ebből még szenzáció is lehet
2010. febr. 8. 03:17
 32/42 A kérdező kommentje:
na jó van nem kell b.zulni
2010. febr. 8. 15:45
 33/42 anonim válasza:
Nem tudom,ha lenne olyan tárgy ami kölcsönhatásba lép a másik testtel és ahogy mozgatod a kezed úgy mozog a másik akkor lehetne de ez a jövő gondja:D.
2010. febr. 11. 18:06
 34/42 anonim válasza:
kitudja mikre képes az emberi agy csak jelentéktelen részét használjuk ki nem lepődnék meg rajta ha a telekinézist is megtudná tanulni
2010. febr. 21. 13:29
 35/42 A kérdező kommentje:
ott az igazság
2010. febr. 21. 18:37
 36/42 anonim ***** válasza:

Elég sok ember félreérti hogy az agyunknak csak pár százalékát használjuk. Ha számolunk, X %-ot használunk. Ha beszélünk Y %-ot. Ha az emlékeinkre gondolunk akkor z %-ot használjuk az agyunknak...

Szóval az agyunk jelentös részét használjuk, csak nem egyszere.

2010. febr. 21. 22:17
 37/42 A kérdező kommentje:
valami ilyet akartam hallani
2010. febr. 22. 14:40
 38/42 anonim válasza:
Figyelj csak, nem akarom elvenni a kedved, de ha még mindíg hiszel a tündérmesékben, akkor azt ne itt tárgyald meg, hanem menj el szépen a legközelebbi ovódába, és ott oszd az észt. Most őszintén, ennyire Star Wars függő vagy? Mikor először láttam a kérdésedet, azt hittem, hogy a HUMOR kategóriából véletlenül ide került... Persze, biztosan el lehet valami telekinézishez hasonlót elsajátítani, de gondolj csak bele: 4 év múlva felnőtt ember leszel, választásokra fogsz járni, annyit ér majd a szavazatod, mint a Magyar Tudományos Akadémia elnökéé/ami egyébként elég baj/, és téged az foglalkoztat, hogy hogyan lehet bűvészkedni? Holnap milyen kérdést fogsz feltenni? "Hol lehet megvenni egy igazi R2-D2t?"Tudom, hogy úgyis lepontozol, akkor pontozzál! Idegbajt kapok az ilyen kis idiótáktól! Nőjjél már föl az Isten szerelmére!
2010. márc. 20. 07:50
 39/42 anonim válasza:
[link] Természetesen, ha van fölösleges 60.000 forintod arra, hogy 6 éveseknek való játékokkal szórakozz, akkor egészségedre!
2010. márc. 24. 21:16
 40/42 anonim válasza:

persze, de normális ember ezt megsem próbálja:)

nemtudunk tárgyat emelni/mozgatni, vagy az emberi gondolatot emgváltosztatni, csak valami nagyon démunikus dologgal, de aza szerencsétlen totál nem ép...:)

de tőlem megpróbálhatod az ERŐVEL fenyitni a kólás dobozt.:)

star wars.<33

2010. aug. 30. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!