Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan erő...

Szerintetek van olyan erő mint a star wars ban? és el lehet sajátítani?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 18:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

egy ilyen videót akármelyik infos megcsinál egyetemen. Nem látszott rajta? Nekem a transformers is elég élethű volt, szoval nem valami elavult technika, hanem ugy néztek ki, mint ha fémböl készültek volna.

A videó amit linkeltél, a költségvetése:

Kamera (lehet hogy csak telefon), (ha kamera nem is, de mobil van mindenkinek)

Számitógép (van mindenkinek)

Valami videó szerkesztő program. Azt meg letöltötte.

2010. febr. 3. 08:21
 22/42 A kérdező kommentje:
honnan tudjátok hogy kamu?
2010. febr. 3. 14:04
 23/42 A kérdező kommentje:

ha fémből lett volna meg fogta volna a mágnes

ha meg ennyire vágod hogy csak 1 mobil meg 1 gép kell hozzá csináld meg te

2010. febr. 3. 14:05
 24/42 anonim ***** válasza:
76%

a kedves kérdező egyértelműen hülye. lehet lepontozgatni meg hasonlók de akkor is ez a véleményem..

és elég szomorú hogy nagyon nagyon sok a kérdezőhöz hasonló buta ember van akit úgy vágnak át ahogy akarnak. ezért élnek meg az ilyen uri geller féle nyomorékok.

ha kicsit is jobban megnéznéd a videót és nem lennél ilyen határtalanul mentálisan retardált akkor neked is egyből szemet szúrna 3:30 és 3:33 közötti rész. nekem is egyből feltűnt, és ahogy olvasgattam a videó alatti kommenteket, másoknak is.

ezek szerint te egy bűvésznek is elhiszed hogy eltűnik a kezéből az apró pénz. (csak hogy alacsony költségvetésről beszéljünk)

meg lol: te magyarázol hogy figyeljünk a részletekre:D xD

na jólvan kisfiú menj aludni lövik a pizsit, holnap korán kezdődik az ovi. álmodj yodával.

2010. febr. 3. 14:29
 25/42 A kérdező kommentje:

figyelj lehet hogy igazad van sőt biztos de még van sok videó a neten meg élőbe is láttam 1 haverom meg tudja csinálni lehet hogy pont az a videó ami meg van piszkálva

azé köszi ja és te hány éves is vagy?

2010. febr. 3. 17:12
 26/42 A kérdező kommentje:
mit figyeljek 3 perc 30 mp nél?
2010. febr. 3. 17:14
 27/42 anonim ***** válasza:
ha meg tudja csinálni a haverod minek kérdezed hogy lehetséges-e elsajátítani? egyértelműen el lehet (a te kis világodban)
2010. febr. 3. 22:18
 28/42 A kérdező kommentje:
de ő nem sajátította el ő rájött hogy ezt megtuggya csinálni
2010. febr. 3. 22:40
 29/42 anonim ***** válasza:
képzeld én tudom használni az erőt. Persze tárgyakat mozgatni, villámokat csináni még nem tudok, de ha egy osztálytársam választ egy kártyát, megtudom mondani hogy melyik volt. A mesterem med DAvid Cooperfield. (Nem tudom hogy angolosan hogy kell irni), ö meg tud repülni öneröböl.
2010. febr. 4. 09:03
 30/42 A kérdező kommentje:

igaz nem bizhatok senkiben de ha ő a legjobb barátom akkor nekem tuti elmonta volna mindent elmondott eddig nekem amit kérdeztem

meg kérdeztem hogy csinálja és aszt monta hogy ő se tuggya

2010. febr. 4. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!