Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az a foton öv?

Mi az a foton öv?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
valami New Age fogalom, ha jól tudom...
2010. jan. 29. 15:34
 2/8 anonim válasza:

[link]

Egy érdekes cikk a foton övről és még egy magyarázat 2012-re, ami nem arról szól, h mindenki meg fog halni:P

2010. jan. 29. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez az iromány csak nekem tűnik orbitális baromságnak? Bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam ezzel, de tele van hülyeségekkel, hibákkal és elhamarkodott következtetésekkel. Ráadásul olyan, mintha valami szekta akarná éppen kimosni az agyam vele...
2010. febr. 5. 14:37
 4/8 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Egyetértek, szerintem is csak egy hatalmas baromság aminek értelme NINCS. De azért leírom, hogy mi is az a foton öv. A 2. válaszoló cikkjéből az derül ki, hogy az atomi részecskék folyamatosan összeütköznek a más anti-részecskékkel, és ezt energialeadás követi (ez a fotonképződés). 1961ben "felfedeztek egy fotonsávot" a világűrben, és ennek hatása "meg van írva a Bibliában, az összes mitológiai tárgyú könyvben, Nostradamus jóslataiban és a modern tudósok írásaiban egyaránt", ami nem más, mint 2000 évnyi örökkön lángoló év és ugyanennyi év teljes sötétség (de ez forrásonként válatozhat). Ez elvileg 2012ben fog bekövetkezni, és olyan hatásai is lesznek, minthogy mindenki halhatatlan lélekké változik majd (a halál-fázist kihagyva)... Hát, majd meglátjuk, de szép is lenne szellemként, tűzként ragyogó év alatt értettségizni;)
2010. febr. 6. 10:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen én ebbe hiszek :)
2010. febr. 16. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ez az iromány csak nekem tűnik orbitális baromságnak? "

Igen. Én el se olvasom ilyen domainnévvel, ennyire nem hosszú az élet, hogy garantált hülyeségekre kattintsak.

2010. febr. 18. 15:37
 7/8 dellfil ***** válasza:
53%
Én meg a mákoskalácsba' hiszek.
2010. febr. 18. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazad van. Az legalább nem hazudik.
2010. febr. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!