Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van egy elképzelésem vagy...

Van egy elképzelésem vagy találmányom?

Figyelt kérdés
Agyit kérdeznék, hogy ha 18 éven alatti vagy és van egy egyenleted vagy ilyesmi az űrkutatásal hova kell fordulni.

2014. nov. 14. 16:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szabadalmi hivatal. Kicsengeted a párszázezres díjat és annyi.
2014. nov. 14. 16:57
 2/23 A kérdező kommentje:
De elsőnek nem a MANT-hez kéne menni?
2014. nov. 14. 17:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem milyen egyenleted vagy találmányod van (csak érdeklődésből)? Vagy csak elvi kérdés?

[ajánlom ezt a weboldalt [link] esetleg tudnak segíteni itt is ha komoly dologról van szó]

(18 év alatt nagyon kicsi az esély hogy valami olyat tudj felmutatni amire eddig még senki nem gondolt, hiszen a tanulmányaidban főleg a természettudományok területén nagyon az elején jársz még ennyi idősen, hacsak nem olvastad már el az összes Landau könyvet pl fizikából)

2014. nov. 14. 17:19
 4/23 A kérdező kommentje:
Egyebletem nincsen,de szeretném befejezni Einsten egyenletét és emelet a terraformerekről írok és űrhajókat tervezek,csillagászatot elemzem és még sok más elképzelésem van.
2014. nov. 14. 17:42
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

hogy hívnak? hol lehet megtalálni az írásaidat? vagy nem publikáltad még?

melyik egyenletet akarod befejezni?

2014. nov. 14. 17:52
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem lehet megtalálni,de youtuben volt egy srác aki ilyenről beszélt.
2014. nov. 14. 17:59
 7/23 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok melyik egyenletet akarod befejezni:) Azzal nem árulsz el sokat:)
2014. nov. 14. 18:00
 8/23 A kérdező kommentje:
Időutazás elméletét!
2014. nov. 14. 18:29
 9/23 anonim ***** válasza:

Szép tervek, kezdetnek ajánlhatnám Dávid Gyula professzor ismeretterjesztő videót youtuben (relativitáselmélet és kozmológia). [Nem akarlak megsérteni de szerintem gőzöd nincs még az egészhez :) ezért akarok segíteni]

Ajánlanék még alap irodalmat is Hobson - General Relativity

[link]

Valamint egyetemi előadásokat magától a nagy mestertől Leonard Susskind-től https://www.youtube.com/watch?v=JRZgW1YjCKk

Kip Thorne gyűjteménye [link]

Hozzátenném hogy az általános relativitáselméleten valóban van mit dolgozni, de kemény munka eljutni oda hogy az ember alkotni tudjon benne.

2014. nov. 14. 19:16
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább írj sci-fit.
2014. nov. 14. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!