Az élesztőgomba nem pusztul el kenyérsütés közben 220 C fokon?
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 15:41
1/3 anonim válasza:
Dehogynem. Épp ezért kell megvárni sütés előtt, hogy ki tudja dolgozni magát a tésztán.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem szabad élesztős kenyeret enni azoknak, akik Candida fertőzésben szenvednek?
2014. szept. 20. 15:51
3/3 anonim válasza:
Mert nem kötelező, hogy minden élesztő elpusztuljon.
Gyors sütésnél legbelül életben maradhat. Néhány cég saját "gazdaságos" kenyere... jól el lehet vele rontani a gyomrod amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!