Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valami a négyzeten vagy köbön...

Valami a négyzeten vagy köbön számformuláját hogyan lehet itt a Gyakoriban leírni? Tehát a jobb felső kis számot hogyan állítjuk elő, ne kelljen szövegesen írnom?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 16:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
10², 10³. Na ey most siker-lt. Angol billentz\yetkiosyt'ssal. Tehát angol billentyűzetkiosztással. Kipróbáltam ezt a billentyűzetváltást és bejött! Óriási, ez tényleg egyszerű!
2014. aug. 29. 15:04
 22/23 2xSü ***** válasza:

> Honnan szerzed ezt a kimeríthetetlen türelmet?

Ha az ember már veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon a kérdésre, akkor legyen türelmes, és vigye végig. Szerintem a kérdező nem kérdezett hülyeséget, miért ne írnék neki részletes leírást? Így is jut még időm más kérdésekre, amíg üresjáratban vagyok. Amúgy mint írtam informatikus vagyok, és kvázi diktálási sebességgel írok. Szóval még olyan nagyon-nagyon sok időm sem ment el rá.

> Megkérdezhetem kíváncsiságból, milyen progival írod át a billentyűzetkiosztásodat?

Microsoft Keyboard Layout Creator. Lásd: [link]

Tudom hogy volt vele valami keverés, mintha az rémlene, hogy a .net miatt nem akart felmenni a legújabb, így régebbit kellett keresni.

Itt be lehet importálni egy billentyűkiosztást, lehet módosítani, majd készíteni belőle egy telepítőt. Ezt feltelepítve szépen be lehet állítani az új billentyűkiosztást.

2014. aug. 29. 16:01
 23/23 2xSü ***** válasza:
Ja és érdemes az „fordítás” előtt jól tesztelni a billentyűkiosztást, mert utólag eltávolítani, újrafordítani és újra telepíteni eléggé macerás művelet…
2014. aug. 29. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!