Mitől van az, hogy a tükör megfordítja a jobb és a bal oldalt, de nem fordítja meg a felső és az alsó oldalt? Honnan tudja a tükör, hogy merre van felfelé?
Ez a kérdés már volt, és érkezett is rá jó válasz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudoma..
Ha nagyon érdekel [ google első találata]:
Agyalni tudsz, de nem igazán érted, mi hogy működik..
De most mit lehet erre mondani?
Nézz bele egy fényes kanálba..
Mondjuk lehet ezzel csak összezavarlak.
Na majd lesz belőled valami. Mondjuk rendőr.
"A következő a helyzet. A fent és a lent abszolút fogalom, ami alatt azt értem, hogy ha két ember áll szemben egymással, akkor mindkettőnek ugyanaz lesz a fent és a lent. A jobb és a bal azonban egy relatív fogalom, a két ember számára ellentétes oldalon lesz."
Ezt írta a válaszoló a másik kérdésnél. Én is ezt szoktam írni/mondani erre a kérdésre. De az a durva, hogy ő ezután még írt 10x ennyi szöveget. Minek? Retardáltaknak minek magyarázni? Aki ennyiből nem érti meg abba felesleges az okosság.
"A következő a helyzet. A fent és a lent abszolút fogalom, ami alatt azt értem, hogy ha két ember áll szemben egymással, akkor mindkettőnek ugyanaz lesz a fent és a lent. A jobb és a bal azonban egy relatív fogalom, a két ember számára ellentétes oldalon lesz."
Nem, az elölt és a hátult cseréli fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!