Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Minél többet olvasgatom itt a...

Minél többet olvasgatom itt a kérdéseket, annál jobban rájövök, hogy mennyit nem tudok, és paranoiás leszek. Tí nem? Wadmalacot meg megismerve már most félek tőle, a tudásától.

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 22:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell paranóiásnak lenni; a honlap azért van, hogy bővüljön a tudástárunk, így nem gond, ha nem ismerünk bizonyos információkat; itt ezt pótolhatjuk.

Wadmalac amúgy az egyik kedvenc felhasználóm. Tudom, hogy beteges, de néha a hétköznapjaimban elkezdek róla merengeni, hogy milyen lehet élőben. Szerintem egy csodás, csupaszív valaki, akivel érdekes csevegéseket folytathat bárki MINDENRŐL! :) Szerintem az IQ-ja 145-153 között van. Ha nem, akkor 137. Mindegy is, egy értékes ember és sokat gondolok rá.

Főleg, mert ő a példaképem és szeretnék olyan lenni l, mint ő; most ezen dolgozok.

2019. márc. 16. 14:19
 22/26 Wadmalac ***** válasza:
91%

"Wadmalac amúgy az egyik kedvenc felhasználóm."

Meglepődtem, de ennek örülök.

"Tudom, hogy beteges, de néha a hétköznapjaimban elkezdek róla merengeni, hogy milyen lehet élőben."

Minden ilyen előre felépített kép csal. Nem érdemes, a valóság ilyenkor mindig csalódást okoz.

"Szerintem egy csodás, csupaszív valaki,"

Próbálom, de nem mindig megy.

"akivel érdekes csevegéseket folytathat bárki MINDENRŐL! :)"

Hogy érdemes-e, nem tudom, de szeretek ilyenbe belemenni.

"Szerintem az IQ-ja 145-153 között van. Ha nem, akkor 137."

Ha a MENSA teszt hiteles, akkor 118-125 között.

"Főleg, mert ő a példaképem és szeretnék olyan lenni l, mint ő; most ezen dolgozok."

Olyan ne legyél, mint én. De amilyen képet elképzeltél rólam, olyannak lenni tényleg érdemes. :)

2019. márc. 18. 07:33
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Wadmalac, nagyon szépen köszönöm a hozzászólást! A szavaiddal megerősítetted bennem a Rólad alkotott pozitív elképzelést. :) Tudom, hogy ijesztő, már-már beteges, amint egy anonim oldalon ismeretlenül dicsőítelek, a példaképemnek gondollak, de örülök, hogy Te részletes és értelmes, hasznos választ adsz még erre is.

Ez ijesztően fog hangzani, de nagyon szépen köszönöm, hogy regisztráltál a honlapra és aktív felhasználója vagy. Követni fogom a hozzászólásaid továbbra is és, ahogy tanácsoltad; önmagam maradok; DE törekszem mindig fejlődni, felérni arra a szintre, amilyennek elképzellek. Minden szavaddal motiválsz raa, hogy jobbá váljak.

Csodálatos hetet kívánok!

2019. márc. 18. 08:30
 24/26 anonim ***** válasza:
53%

WADMALAC 4EVER!!!

=D

Wadmalac a legjobb!

Nekem is Ő a kedvencem. És pár másik embernek is Ő a gyakorikerdesek.hu sztárja!

HAJRÁ WADMALAC!!! Te vagy a legjobb!

És az utolsó kommentelő dolgait én is adom. Én is elmerengtem már rajta, hogy milyen lehet Wadmalac! A kedvenc villamosmérnököm! =D

És Nekem is Ő itt az egyik legnagyobb példaképem.

A második Simkó Lajos - bár Ő nem teljesen példakép, inkább csak hálás vagyok/voltam neki -, mert Ő egyszer, amikor még nem voltam annyira jó infóból, mint most, írt Nekem egy szoftvert.

KEEP IT ON, WADMALAC!!! Te vagy az ÁSZ!! =D

2021. febr. 10. 00:03
 25/26 Wadmalac ***** válasza:
100%

"A kedvenc villamosmérnököm! =D"

Gépész. :) Villamos téren itt jó néhányan fényéveket rám vernek.

Pl. SolarGyula.

De zavarba ejtően alaptalan a dicséret. Simán csak sok dolog érdekel és ezért soknak utána is megyek.

A példakép értéktől főleg messze vagyok.

A tudományban maximum műkedvelőnek minősülök.

2021. febr. 10. 07:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ahh, igen, gépészmérnök. Erre valahogy mindig rosszul emlékszem.

Mondjuk akkor már értem, hogy annak ellenére, hogy egy levelezésből villamosmérnök rémlett, miért egy esztergályos képe volt előttem.

Összemosódtak a dolgok...

2021. febr. 10. 17:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!