Minél többet olvasgatom itt a kérdéseket, annál jobban rájövök, hogy mennyit nem tudok, és paranoiás leszek. Tí nem? Wadmalacot meg megismerve már most félek tőle, a tudásától.
Nem kell paranóiásnak lenni; a honlap azért van, hogy bővüljön a tudástárunk, így nem gond, ha nem ismerünk bizonyos információkat; itt ezt pótolhatjuk.
Wadmalac amúgy az egyik kedvenc felhasználóm. Tudom, hogy beteges, de néha a hétköznapjaimban elkezdek róla merengeni, hogy milyen lehet élőben. Szerintem egy csodás, csupaszív valaki, akivel érdekes csevegéseket folytathat bárki MINDENRŐL! :) Szerintem az IQ-ja 145-153 között van. Ha nem, akkor 137. Mindegy is, egy értékes ember és sokat gondolok rá.
Főleg, mert ő a példaképem és szeretnék olyan lenni l, mint ő; most ezen dolgozok.
"Wadmalac amúgy az egyik kedvenc felhasználóm."
Meglepődtem, de ennek örülök.
"Tudom, hogy beteges, de néha a hétköznapjaimban elkezdek róla merengeni, hogy milyen lehet élőben."
Minden ilyen előre felépített kép csal. Nem érdemes, a valóság ilyenkor mindig csalódást okoz.
"Szerintem egy csodás, csupaszív valaki,"
Próbálom, de nem mindig megy.
"akivel érdekes csevegéseket folytathat bárki MINDENRŐL! :)"
Hogy érdemes-e, nem tudom, de szeretek ilyenbe belemenni.
"Szerintem az IQ-ja 145-153 között van. Ha nem, akkor 137."
Ha a MENSA teszt hiteles, akkor 118-125 között.
"Főleg, mert ő a példaképem és szeretnék olyan lenni l, mint ő; most ezen dolgozok."
Olyan ne legyél, mint én. De amilyen képet elképzeltél rólam, olyannak lenni tényleg érdemes. :)
Wadmalac, nagyon szépen köszönöm a hozzászólást! A szavaiddal megerősítetted bennem a Rólad alkotott pozitív elképzelést. :) Tudom, hogy ijesztő, már-már beteges, amint egy anonim oldalon ismeretlenül dicsőítelek, a példaképemnek gondollak, de örülök, hogy Te részletes és értelmes, hasznos választ adsz még erre is.
Ez ijesztően fog hangzani, de nagyon szépen köszönöm, hogy regisztráltál a honlapra és aktív felhasználója vagy. Követni fogom a hozzászólásaid továbbra is és, ahogy tanácsoltad; önmagam maradok; DE törekszem mindig fejlődni, felérni arra a szintre, amilyennek elképzellek. Minden szavaddal motiválsz raa, hogy jobbá váljak.
Csodálatos hetet kívánok!
WADMALAC 4EVER!!!
=D
Wadmalac a legjobb!
Nekem is Ő a kedvencem. És pár másik embernek is Ő a gyakorikerdesek.hu sztárja!
HAJRÁ WADMALAC!!! Te vagy a legjobb!
És az utolsó kommentelő dolgait én is adom. Én is elmerengtem már rajta, hogy milyen lehet Wadmalac! A kedvenc villamosmérnököm! =D
És Nekem is Ő itt az egyik legnagyobb példaképem.
A második Simkó Lajos - bár Ő nem teljesen példakép, inkább csak hálás vagyok/voltam neki -, mert Ő egyszer, amikor még nem voltam annyira jó infóból, mint most, írt Nekem egy szoftvert.
KEEP IT ON, WADMALAC!!! Te vagy az ÁSZ!! =D
"A kedvenc villamosmérnököm! =D"
Gépész. :) Villamos téren itt jó néhányan fényéveket rám vernek.
Pl. SolarGyula.
De zavarba ejtően alaptalan a dicséret. Simán csak sok dolog érdekel és ezért soknak utána is megyek.
A példakép értéktől főleg messze vagyok.
A tudományban maximum műkedvelőnek minősülök.
Ahh, igen, gépészmérnök. Erre valahogy mindig rosszul emlékszem.
Mondjuk akkor már értem, hogy annak ellenére, hogy egy levelezésből villamosmérnök rémlett, miért egy esztergályos képe volt előttem.
Összemosódtak a dolgok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!