Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Minél többet olvasgatom itt a...

Minél többet olvasgatom itt a kérdéseket, annál jobban rájövök, hogy mennyit nem tudok, és paranoiás leszek. Tí nem? Wadmalacot meg megismerve már most félek tőle, a tudásától.

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 22:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Wadmalactól én is félek, aki ennyi ésszel ilyen hülye nevet talál ki magának, az szerintem ön- és közveszélyes :D (2xSü a másik ilyen lókötő :P)

sadam87 nevét nem láttam ebben a topicban, pedig én őt is tisztelem a tudása miatt.

2014. júl. 11. 09:21
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a listát írogatjuk, akkor ne hagyjuk ki Bertát és Startert sem.
2014. júl. 11. 09:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Jah, és természetesen KÓKLERKE!!! :D

(Még fiatal, de én azért látok benne potenciált :)

2014. júl. 11. 15:30
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

@ Kérdező:

"Lehet hogy nem szállok el magamtól, de a többi embert látva inkább kétségbe esek."

Meg kell találnod valahogy az egyensúlyt. A helyes önértékelés és a megfelelő mennyiségű/szintű önbizalom nagyon fontos, különben tényleg bedepizik az ember, attól meg még rosszabb lesz a helyzet... Úgyhogy fel a fejjel. :)

@ Sceptic:

"sadam87 nevét nem láttam ebben a topicban"

Pedig itt van, az 5. sz. alatti válaszban. :)

Plusz: Kóklerkét még nem láttam ebben a kategóriában.

Geniuseust viszont annál inkább, ha már fiatal potenciálról beszélünk... :)

Gyakorivalasz2 szintén ugyanaz a kategória, bár ő sem igazán aktív mostanában.

@ 12.:

Köszi, kedves vagy. :)

2014. júl. 12. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, és tényleg ott van. Hogy varázsoltad oda így utólag? :D

Megyek, kérek időpontot a szemészeten.

2014. júl. 12. 15:52
 16/26 Napfonat ***** válasza:
100%
Minden elismerésem az okos, intelligens embereké! Kedves kérdező, tiszteld őket te is, és tanulj tőlük sokat. Ugyanakkor maradj nyitott és elfogadó. A tudomány új hajtásai irányában is. És ne feledd, ami ma lapos, holnap gömbölyű lehet. Ha nyitott vagy, máris elmúlhat a félelmed.
2014. júl. 12. 16:50
 17/26 Wadmalac ***** válasza:
93%

? :D

Szerintem a felsorolt nevek közül mindegyik sok-sok területen sokkal képzettebb és alapból értelmesebb is, mint én. :D

És még nagyon sok ember nem lett felsorolva, aki ritkábban szól hozzá, de mindig korrektül, csak simán kevesebb ideje vagy hangulata van az ide írkáláshoz.

Szerintem a fentebb sorolt neveket egy dolog köti össze igazán és örülnék, ha magamra is érthetném: az egyértelmű segítő szándék a saját ismeretek határáig. Meg értelmes vitakultúra és az íratlan netes illemszabályok betartása, megelőlegezett kölcsönös tisztelettel.

2014. júl. 14. 12:30
 18/26 Wadmalac ***** válasza:
90%

"aki ennyi ésszel ilyen hülye nevet talál ki magának, az szerintem ön- és közveszélyes :D"

:D

Csak félig saját felelősségem, még országúti kerékpár-versenyzési múltamban ragadt rám valahogy és megszoktam. Az amatőr országútisok közt van az országban sok, aki saját nevemről sosem ismerne rám, de a nickről simán. :)

2014. júl. 14. 12:33
 19/26 anonim válasza:
77%
7.-dik. Rosszul tudod.
2018. aug. 21. 14:17
 20/26 Wadmalac ***** válasza:
95%
#19: Miért is írtál rám egy örök ban-t érdemlő privátot?
2018. aug. 21. 14:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!