2012 ben a Föld fog elpusztulni vagy az egész Univerzum?
jo.. akkor "..ha elfog pusztulni"
Nem tudom itt miért nem lehet egy kérdést feltenni úgy hogy az ilyen nagyon vicces emberek ne pofázzák a hülyeséget.
Ha jól rémlik valamelyik amerikai indián birodalom jósolta meg ezt magának, tehát ők pusztulnának el az adott időpontban*, ha ez nem következett volna be már korábban. De bekövetkezett, így a kérdés (jóslat) értelmét vesztette. ;)
*-az ősi birodalmak egyöntetűen magukat azonosították az egész világgal.**
**-pont mint manapság az USA, csak akkoriban nem is nagyon tudtak arról, hogy léteznek mások is. Ma az USA-ban elvileg tudnak erről, csak a gyakorlatban nem nagyon törődnek vele az ott élők. :P
Nem azt hiszi el, arra kíváncsi, h mit mondanak benne. ennyi.
Am a filmben nemtom mi pusztul el, akik meg komolyan veszik, azok az egész univerzum szintjén nem gondolkodnak, inkább csak a föld, vagy esetleg még a naprendszer... de jobbára talán csak a föld.
am a majákról van szó.
Szerintem egyszerűen a téli napfordulónál volt náluk az újév, és nem számolták tovább a következő évet.
Pl van egy netes naptár. Az adatbázisukban 1971 a legelső, és 2037 a legutolsó év. Lehetséges hogy a világunk eszerint 1971-ben keletkezett és 2037-ben fog elpusztulni?
Vagy csak egyszerűen nem volt kedvük tovább számolni az oldal készítőinek úgy, ahogy a majáknak sem volt kedvük.
OKÉ! Megértettem hogy nem fog elpusztulni semmi eddig is tisztában voltam ezzel. Én arra vagyok voltam / kíváncsi hogy mit jósoltak meg.
Nehéz felfogni? - Tisztelet a kivételnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!