Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mitől félek a sötétben?

Mitől félek a sötétben?

Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok este mindig félek. A szemem sarkából minden féle foltokat, alakokat látok mintha lenne ott valaki, valami. Ha el is alszom megrettenve ébredek s rögtön körülnézek. A pulcsimat is alig merem felvenni, mert addig is nem látok.
2009. dec. 28. 21:33
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
Én is nagyon félek a sötétben! Mondjuk régen sok horrort néztem,és volt amit már nagyon meg is bántam.:( Am az velem is van,hogy egyedül vok otthon,fel van kapcsolva a villany és mégis félek. 12/L
2014. szept. 5. 18:21
 42/48 anonim válasza:
100%
Előző vagyok...valamint csak úgy tudok elaludni,hogy valaki mellettem van. Ha meg egyedül kell elaludnom,kb. 2-3 órát alszom.:(
2014. szept. 5. 18:24
 43/48 anonim válasza:
100%
Ugyanez van velem is. Az az égő, hogy már 25 vagyok :D Nagyon sok horror filmet láttam már. Az Alien-t 7 évesen láttam titokban + x akták stb...Nekem az a bajom, hogy most fogok költözni és egyedül fogok lakni.nem tudom mi lesz így velem :D Engem megnyugtat ha zenére alszok el. Berakok egy cd-t és elalszok rajta..
2014. szept. 16. 22:08
 44/48 anonim válasza:
2014-09-05 18:24 Velem is ez van 12/F
2015. jún. 26. 22:04
 45/48 anonim válasza:
Tudom, ez már 2009-es kérdés, de ugye most én is felkerestem a neten ezt a kérdést, mert én is félek a sötétben, sőt.... Nappal is féltem...Fényes nappal... Megnéztem egy horror előzetesét, ami nem volt nagyon jó ötlet és minden másodlercben rettegtem, és különös módon, az segített legyőzni, hogy beszélgettem a barátnőimmel több órán keresztül (gépen, skypeon) és ezután már kicsit sem voltam berezelve, elég meplepő volt
2016. ápr. 29. 22:36
 46/48 anonim válasza:

A képzeletünk játszik velünk

Próbálkoztam azzal, hogy hülyeségnek veszem fel az egész dolgot, úgy értve hogy kiparodizáljuk de nem ment

2016. ápr. 29. 22:43
 47/48 anonim válasza:

PHONNTTOSAN így vagyok énis. Csakhogy valamiért van 1 horror játék amitől nem nagyon parázok mármint ha az egyik karakterre. Báár régi kedvenc horror játékom és már hozzászoktam de nem hiszem hogy ez okozta ezt.. Nade..

Lehet kicsit bébis leszek, talán ha van egy régi plüssöd, talán megnyugtat. Ahogy írom ezt a kommentet (még nincs este, de sötét van) majd kiráz a hideg hogy elrabolnak, (az elrablástól már kiskorom óta féltem..)

vagy egy szellem vagy valami megijeszt vagy megöl vagy nemtom.. A konyhából hallottam hangokat, (egyedül vagyok itthon) és nem tudom hogy csak beképzeltem, vagy én értem hozzá valamihez.. nem hiszem hogy beképzeltem, biztos csak valamihez hozzáértem.. De ez a rohadt szélzúgás.. pfhú.. a frászt hozza rám.. régebben néha még szerettem is egyedül lenni, bár egy nagyon kicsit már a sötétben egyedül azért féltem de na.. A horror filmnézés a barátom, de mostmár nem hiszem hogy fogok bármikor is nézni.. És talán adhatok pár tanácsot:

1. Mint mondtam, hátha beválik ha magadhoz veszel egy plüsst.

2. Lazulj el, ne gondolj rá. Nézz vicces videókat, vagy simákat, (pl.: engem az nagyon megnyugtat ha nézek egy videót amiben beszélnek mert nem érzem magam egyedül.)

esetleg kapcsold be a tv-t

Hááát, nincs más ötletem. de most én beképzeltem valamit.. ilyenkor arra gondolok hogy áá, nincs ott semmi, de valamiért még mindig.. :(

2016. okt. 25. 17:50
 48/48 anonim válasza:
100%
Én is félek de nagyon xd én még reggel is...:C
2017. dec. 27. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!