Mitől félek a sötétben?
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok este mindig félek. A szemem sarkából minden féle foltokat, alakokat látok mintha lenne ott valaki, valami. Ha el is alszom megrettenve ébredek s rögtön körülnézek. A pulcsimat is alig merem felvenni, mert addig is nem látok.2009. dec. 28. 21:33
31/48 anonim válasza:
A takaro alatt nem kapsz eleg levegot...
32/48 anonim válasza:
pfff.. ma este ugyanigy paráztam énis.aludtam felkeltem ....volt h biztosra hittem h valaki sétálgat de kb csak a hörcsögeim mozgolodtak ....Attol félsz h nem látsz semmit . Aludj tv vel nekem ez vált be a legjobban 1 orára berakom , mire kikapcsol már tuti alszok :) de volt h arra riadtam fel h kikapcsolt ugyhogy gyorsan vissza kapcsoltam ....
33/48 anonim válasza:
Én sokszor féltem kiskoromban a sötétben :D mikor egyedül vagy otthon, és félsz akkor csapj fel néhány villanyt, meny a szobádba és csukd be az ajtót és halgass hangosan zenét :D (ez az 1ik legjobb modszer h lekösd maga)..vagy csináld azt amit én csinaltam sokszor...menyj ki az utcára és sétálj egyet...mivel az utcán mások is vannak ezért nem kell félned, mert akár mi is történjen veled, valaki ugy is segiteni fog :))
34/48 A kérdező kommentje:
Zsír. még jó hogy van villany.
2011. máj. 18. 13:08
35/48 anonim válasza:
Sziasztok:japán fia vagyok Ervin
Énis félek a sötétbe a rablókn miatt engem mármeg fejtek
36/48 anonim válasza:
Amikor az eggyik barátnőmnél aludtam akkor felmentünk a lépcsőn ő rálépett az eggyik lépcsőfokra és egyszerüen bekapcsolódott a tv.Ez olyan érthetetlen szerintetek ez mi volt.???
37/48 anonim válasza:
Utolsónak:
Az esetet felvettük az x-akták közé, kivizsgálása hamarosan megkezdődik :)
38/48 Mike Brewer válasza:
én vettem egy bárt aminek a pincéjében azt mondják hogy valami Johnny nevű gangsztert megöltek....elhívtam oda a médiát és kiderült hogy Johnny telefonált odalent mikor egy ellensége észrevette és akkor ölte meg egy Tommy gépfegyverrel.
Média hívta a szellemet és ekkor kinyílt mellettük az egyik ajtó.
A szellem addig marad ott míg a tettes meg nem hal!
Azota már én se járok oda le de még mindig hallani furcsa fegyverre hasonlíto hangokat és ordításokat.
39/48 anonim válasza:
Sajnos a sötétségtől való félelem alapvető túlélési ösztön, és mivel állatok vagyunk, és nem csúcsragadozók, hiába vagyunk civilizáltak, ez megmaradt. Nem lehet leküzdeni. Másra kell koncentrálni. Én pl. Filmet nézek minden lefekvéskor. Beállítom a gépem, hogy a film vége után kapcsoljon ki, és ennyi. Ha ez alvászavarhoz vezet, akkor ezt a megoldást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!