Mitől félek a sötétben?
Én is így vagyok ezzel. Ha pl. már mindenki lefeküdt aludni én meg mondjuk éjfél-1-2 körül megyek fürdeni, majd' belehalok a félelembe, mindent odaképzelek.. betörnek, elrabolnak, megölnek, láncfűrészes meg szellemek jönnek stb :( :)
És én megcáfolnám az előző hozzászólót: soha nem néztem horror filmet, mert azoktól is félek :D Jó, a Kört megnéztem, de az nem paráztatott meg túlságosan & előtte is ilyen voltam már..
Elég szar, szerencsére nem sűrűn vagyok egyedül éjjel.
De azért nincs valami ötletetek ennek a leküzdésére?
xD
Én hallottam olyat, hogy ha egyedül vagyunk otthon, és belenézünk a tükörbe aztán megfordulunk, meghalunk...halálra ijedünk valami szellemtől vagy nem tudom... majd próbáljátok ki:DDD(azaz ne próbáljátok ki mert ti tényleg belehalnátok akik féltek egyedül)
Én nem félek már egy ideje, és eléggé szkeptikus vagyok szal egyáltalán nem hiszek a szellemekben, de az az érdekes hogy amikor egyedül voltam otthon és hátra mentem valamiért az udvarba este(korom sötét volt, alig láttam valamit) bizony eléggé kapkodtam a lábam be voltam ijedve ráadásul azt sem tudtam mitől merthogy szellemek nem léteznek attól biztos nem:D
Szerintem ez valami régről maradt ösztön lehet, hogy ha egyedül vagyunk és sötét van, veszélyben vagyunk(ki vagyunk téve az éjszaka lopódzva vadászó állatoknak, úgy hogy a látásunk se olyan jó). De ha tud valaki elfogadhatóbb választ szívesen olvasnám.
21:55
Milyen ismeretlentől félne valaki olyan helyen amit már úgy ismer mint a tenyerét(pl a házában vagy hátsó udvar)?:D Arról nem is beszélve hogy az is félhet aki nem képzel oda dolgokat.
"Én is így vagyok ezzel. Ha pl. már mindenki lefeküdt aludni én meg mondjuk éjfél-1-2 körül megyek fürdeni, majd' belehalok a félelembe, mindent odaképzelek.. betörnek, elrabolnak, megölnek, láncfűrészes meg szellemek jönnek stb"
Ezzel én is igy vagyok rettegek de komolyan pedig csak az X-aktákat nézek meg valamikor szellemest is ... De csak a képzeletem játszik velem
mondjuk elég sok "paranormális"dolgot láttam életembe ezért is félek ....
Ez a tükrös meg a mirorrs ba volt amikor a lány megfordult akkor a tükörképe megváltozott nagyon dúrva dee azér nemhiszem el :) tükör szellem badarság inkább egy tükör hamburger :D:P am ezek a "paranormális" tevékenységek (aktívitások) szerintem léteznek legalábbis én hiszek benne ..... és eléggé félős vagyok mióta találkoztam 2 vel de halál komolyan és velem eggyüt 5 ember látta szoval xD vagynagyon részegek voltunk vagy fáradtak vagy nemtudom ezért "paranormális" Dee azt hiszem jobb ha nem is tudom meg az igazságot addig jó és happyyy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!