Mekkora a Föld és a Nap közti távolság?
Figyelt kérdés
Lehetőleg km-ben...és pontosan mennyi idő alatt ér ide a fény sebessége-lehetőleg órában:).A link nem jó,mert egy elméletit próbálok bizonyítani gyakorlatban,de iszonyú sokat számoltam már...2014. jan. 30. 09:38
22/27 A kérdező kommentje:
Nem is kell ezzel a "buta" emberrel játszani:)Még rá is céloztam a tuti számra!Mennyi esélyem van erre???Na?Ha kérted volna kaptál volna egy újabb 5-ös sorozatot,de buta vagyok sajnos:).
2014. febr. 1. 19:40
23/27 B la válasza:
Eheti ötöslottó nyerőszámokról tudsz valamit?
24/27 anonim válasza:
Mi a ?! Nem hiszem el... :D
Megnéztem. A 37-es benne volt. LOL
#23 12 25 30 46 51 :)
25/27 anonim válasza:
Ha a naptól 1000 fényévnyire van az a földtől milyen távolságra van?
26/27 anonim válasza:
Sajnos a kérdést nem lehet megválaszolni pontosan, mert nem volt pontos maga a kérdés sem. Így maradjunk annyiban, hogy 1000 fényév ± 8,3 fényperc
27/27 anonim válasza:
Üdv, kedves kérdező, szabad tudni, hogy van, meg van még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!