Az én Matematikám 2. osztály megoldások kinek vannak meg?
Ha rájött is a megoldásra, ezt a tényt is jelezhette volna, egyetlen mondatba kerül. ("Köszi, már megvan.")
Persze ettől még mindig fúrná az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon milyen 2.-os feladat lehet az, amelyikkel ilyen nehéz boldogulni...
Úgyhogy egy _igazán rendes_ kérdező azért csak-csak megmutatta volna azt is. :)
Akár úgy is, hogy "na, tessék, itt van, neked megy egyedül"? :D
Egyébként meg a hasonló kérdéseket már úgy törölni szokták, mint a huzat. Nem is értem, ez hogy maradt fenn. (Nem, nem jelentettem be, mielőtt még meggyanúsítanál... :D)
Ui.: Még szőke is vagy? Húha... És fehér lovad is van? :D
Mindenesetre legyél óvatos, ha erdőkben mászkálsz, és ronda öreglányokkal találkozol... ;)
Ezt a logikai csavart... :D
1. Nem tudod, ki ismeri. --> Tehát nem tudhatod, hogy pl. én ismerem-e.
2. Mivel FELTÉTELEZED, hogy nem ismerem, KIJELENTED, hogy ismeret nélkül ítélkezem.
Meglepiii: ismerem. :P
Na, akkor ki is a bunkó? :D
Megjegyzem, baromira nincsenek benne "elég nehéz feladatok". (Természetesen az elsősök hozzá sem tudnának szagolni; ill. _néhány_ másodikosnak is okozhat némi fejtörést egy-egy feladat, de az ennél idősebb korosztálynak már nem. Kivételek persze a diszkalkuliások és az egyéb matekgyengék.)
Érdemes volt ide írnod, gyere máskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!