Az én Matematikám 2. osztály megoldások kinek vannak meg?
Ha csak egyetlen feladat, akkor írhattad volna azt is.
Gépeld be, sokkal egyszerűbb.
Ha nem tudod begépelni, akkor készíts egy fotót a könyv megfelelő oldaláról, töltsd fel egy nyilvános képmegosztó oldalra, és másold be ide a linket, később megnézem.
Ő a hivatalos megoldást szerette volna, nem a GYK-s tippáradatot. Valahol megértem... :-)
(Persze azért legalább a mi szórakoztatásunkra igazán megmondhatnád azt a feladatot, kedves Kérdező!... Lécci-lécci. Vagy legalább egy oldalszám/feladatszámot, ha hosszú lenne begépelni. :-)
[Berta, azért nem volt szép dolog azzal az otromba, előítéletes "válasszal" indítani...]
Ha nem csak hébe-hóba dugnád ki az orrod a Helyesírás kategóriából, akkor valószínűleg te is úgy gondolnád, hogy jogos az előítélet; és a "válaszom" igen enyhén "otromba" ahhoz képest, amit a hasonló kérdezők szoktak kapni másoktól (vagy akár tőlem is néha).
Mutathatok egy párat, ha gondolod...
És még csak a helyesírási és nyelvhelyességi hibákat sem tettem szóvá.
– Hány éves vagy, te herceg?
– 27.
– És még mindig hiszel a mesékben?
:DDD
Annál kicsit több éves vagyok, de hiszek. :-)
Viszont itt nem is tudunk kilépni a GYK-mesevilágból, úgyhogy mindegy, hogy hiszek-e. :-)
[Ha én járnék így, akkor lógnék egy boccsal, de rád bízom. :-) Végül is a küldetés teljesítve: szétoffoltuk a kérdést, és a kérdező kedvét már a kérdés kiegészítésétől is elvettük, úgyhogy menjünk békével. :-)]
A bocsánatkérés akkor lenne elvárható (és meg is tettem volna), ha a kérdező még aznap (vagy másnap, esetleg harmadnap) leírta volna azt a szerencsétlen feladatot, amit állítólag emelt matekkal sem tudott megoldani. Hogy ezt elmulasztotta, annak több oka is lehet persze, nem csak az érdektelensége vagy hogy linkelt, de azért esélyes ám az utóbbi is.
Tehát a kiegészítéstől nem mi vettük el a kedvét (és nem is én egyedül), hiszen január 23-a már elég régen volt.
(Amúgy érdekelne, hogy hogy a csudába kerültél te ide február 8-án... Mert hogy a Helyesírásban gyakran felbukkansz régi kérdéseknél, amelyekre új válasz érkezik, azt már megszoktam; gondolom, úgy állítottad be a sorrendet magadnak. De ez itt nem is ugyanaz a kategória, meg új válasz sem jött... :O)
Az idézett párbeszéd pedig egy régi Markos-viccből származik, tehát nem lett testreszabva. :D
Szerintem azért nem írta meg, mert aztán hamar rájött a megoldásra. Utána meg már minek foglalkozzon az ilyen trollokkal. :-)
Üdv:
a naiv szőke herceg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!