Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Segítenél ebben a logikai...

Segítenél ebben a logikai feladványban?

Figyelt kérdés
Adva van 4 fiatalember: János, Jenő, Jónás és József. Az ország négy különböző pontján élnek: Szeged, Szentendre, Szolnok és Szombathely. Különböző foglalkozást űznek: Színész, Mérnök, Tanuló, Újságíró. A Telefonjaikon az alábbi alkalmazásokat használják: az egyik a GPS-t, a másik játszani szeret, a harmadik internetezik, a negyedik a videoalkalmazásokat kedveli. Ki kellene találni, hogy ki hol él, mivel foglalkozik, és mi a hobbija. Az alábbi infók vannak megadva: A szolnoki színészt nem Jónásnak hívják. Jenő mérnök, de nem szeret videózni. A tanuló nem a Dunántúlon él, viszont rajong a játékokért. Az újságíró internetezni szeret. Jónás Szentendrén lakik, és ott is dolgozik. János már nem jár iskolába, és nem szeret internetezni sem.
2013. dec. 11. 16:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Én az alábbiakra jutottam, kérlek ellenőrizd le: János színész, Szolnokon él, és videózni szeret. Jenő mérnök, szombathelyi, és GPS-t használja. Jónás újságíró, szentendrei lakos, internetezni szokott, József tanuló, Szegeden él, és a játékokat használja.
2013. dec. 11. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
En is szombathelyi vagyok, es van egy Janos haverok aki mindig GPS-ezik. Ez tuti jo. Remelem a tobbi varosbol is tudnak majd segiteni!
2013. dec. 11. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!