Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a legkisebb kétjegyű egész...

Mi a legkisebb kétjegyű egész szám?

Figyelt kérdés

#matematika #Kétjegyű egész szám
2013. okt. 31. 11:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
37%

Még valami, csak úgy baráti tanácsként. Én ezt írtam:

"Láthatóan te vagy az, aki nem érti a helyzetet, ezért kifejtem."

Mire te így válaszoltál:

"Gyenge próbálkozás volt..."

Ilyen magas labdákat ne adjál. Erre írhattam volna azt, hogy "Látom, hogy nehéz a felfogásod, nem kell még ki is hangsúlyoznod."

Na, jó tanulást!

2013. nov. 21. 10:36
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

Úgy látom, te direkt szereted égetni magad...

Csak röviden:

1. Azért volt gyenge próbálkozás, mert végig tévedtél, az állításaidat cáfoltam.

2. Nick alapján pontozás: Ha esetleg figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy egyesszámot használtam: valaki.

(Úgy látom, most már ketten vagytok, legalábbis ebben a kérdésben valakik lepontozták a válaszaimat. Nem gond, kedves egészségetekre.)

3. Megválogatom, mikor, mihez, milyen módon szólok hozzá. Jellemzően csak olyan témákhoz, amikhez értek is. Arról nem tehetek, hogy esetleg ez több, mint amihez te értesz.

Nemhogy nem írok minden topicban, de még csak minden kategóriában sem, jellemzően csak három-négyben.

4. Nem "tolom folyton mások képébe azt, hogy már megint én vagyok az". Gondolom, kínodban már nem volt jobb ötleted...

5. Tévedsz, mert a magyar az anyanyelvem, és a főiskolán is kiemelt tantárgyam volt.

Ezért tudom pl. azt is, amit te nem: "általános többesszám" nem létezik. Bizonyára az "általános alany"-ra gondoltál, de az sem az, aminek gondolod. A 9. sz. alatti mondatodnak semmi köze hozzá.

6. Magasról nem érdekel, minek gondolsz. Meg szoktam válogatni, kinek a véleményére adok.

7. Köszönöm a javaslatot, de nekem megfelel a mostani nevem.

8. Az iskolában csak azokban keltenek visszatetszést a folyton jelentkező diákok, akik lusták és/vagy kevesebbre képesek, ezért irigyek a többiekre. Ha te ilyen voltál, és ezt a gondolkodásmódot azóta sem tudtad kinőni, az a te bajod.

Csak akkor nem értem, miért vagy olyan büszke a százalékodra.

Apropó: pár nap alatt 2%-ot estél. Vigyázz, mert ha így folytatod, gyorsan 75 vagy még kevesebb lesz belőle...

2013. nov. 24. 21:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Das ist das, ha esetleg olvasod:

Nem válaszolok a privátodra.

Aki nem bírja felfogni, hogy a negatív számok is lehetnek egészek (is), és másokat idiótáz le, az nem érdemli meg.

2018. febr. 16. 17:08
 24/24 anonim ***** válasza:

Az egész számok halmaza,

Z = {-végtelen, ..., -2, -1, 0, 1, 2, 3, ... + végtelen}

A kérdésedre válaszolva, ha valóban a legkisebb kétjegyű egész számot keresed az -99.

Természetes számok:

N = {0, 1, 2, 3,..., +végtelen}

Ha meg elírtad a kérdést, és a legkisebb természetes számot keresed az 10.

2018. febr. 19. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!