Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nem értem a matekot. De jól...

Nem értem a matekot. De jól sakkozok?

Figyelt kérdés
van ilyen?

2013. okt. 5. 12:34
 1/8 piriiiiii ***** válasza:
100%

Miért ne lenne? Nemhogy nem értem, de utálom is a matekot, elég gyéren állok belőle minden évben, de ellenben szeretek sakkozni meg sudokuzni is, és jól is megy.

A sakknak nem sok köze van a függvényekhez, a logaritmushoz, meg a többi agyhalálhoz.

2013. okt. 5. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!
2013. okt. 5. 14:33
 3/8 Tom Benko ***** válasza:

Igen, van.

@piriiiiiii: De, sok köze van.

2013. okt. 6. 11:21
 4/8 piriiiiii ***** válasza:
Jó, tényleg van, alapjaiban véve mindkettő ugyanott kezdődik, de a valóéletben nincs közük egymáshoz.
2013. okt. 6. 11:25
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi.
2013. okt. 6. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, valaki meg érti a matekot, de sz@rul sakkozik.
2013. okt. 7. 00:11
 7/8 A kérdező kommentje:
ez amúgy furcsa...tényleg van olyan oszt. társam 5-ös matekból de a sakkhoz hülye..xD
2013. okt. 7. 19:01
 8/8 Tom Benko ***** válasza:
73%
Mindkettőhöz ugyanaz lényeges: a lehetséges haladási irányok eltervezése és értékelése. Ugyanakkor ezekhez az alapismeretek is szükségesek, úgyhogy ha mondjuk nem ismered a figurák lépési szabályait, lehetsz bármilyen tehetség, nem fogsz tudni sakkozni. Ellenben ezeket elsajátítva igen gyorsan magas szintre fejlődhetsz.
2013. okt. 8. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!