Kromoszóma rendellenesség?
Ne haragudj, sajnos csak nagyon hülye választ tudok adni: Felneveled és kiderül.
A helyzet az, hogy a genetika és az orvostudomány hírből nem áll azon a szinten, hogy ennyiből meg tudná jósolni, mennyire lesznek komoly következményei ennek a rendellenességnek, így erre a kérdésre nincs válasz, csak a lehetőségeket tudom felsorolni.
A konkrét kezelésről nem tudok mit mondani, nyilván ez az orvosok dolga, meg is tesznek majd mindent a gyerekért, ahogy így elmondod nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem végzetesek a tünetek, inkább valószínű, hogy enyhébb hatásai lesznek majd. Az, hogy él és nincsenek komolyabb rendellenességei, eleve inkább azt valószínűsíti, hogy enyhébb hatásai lesznek.
Köszönöm! Kérdezhetek egyet én is: Ultrahangon voltál a babával? Ha igen, mit mutattak ki?
Csak mert mi februárra várjuk az elsőszülöttünket és teljesen rajtam van az ilyenkor szokásos pánik.
Szia
5. héttől minden héten voltam uh-n kórházban, mert én buta azt gondoltam, ott jobb a gép és azért csak kórházi doki észreveszi, ha baj van:-( 2X voltam 4D-n nem azért, mert mozizni akartam, hanem azért, mert ott jobban látják, ha baj van. 28. héttől áramlás vizsgálatokat csináltattam a kiírt napon befeküdtem a kórházba ráhúztam még 8 napot! Ne aggódj, a baba tőlem örökölte a rendellenességét, ami nálam transzlokálódott nála sajnos nem:-( sok sok évet vártunk erre a babára, nagyon nehezen estem teherbe, de nem bántam meg. Nálad nem lesz ilyen gond, ha minden rendben van az uh-kon nem lehet baj az én kisfiam már a 28. héttől le volt maradva, de mindíg azzal nyugtattak, hogy mi sem vagyunk nagyok, ne akarjuk óriás bébit!
Köszönöm! Megnyugtattál.
Minket azzal riogattak egyszer, hogy az agykamrák mintha kicsit tágabbak lennének, de azóta ahogy nőtt, már három ultrahangon is úgy látták, hogy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!