Vajon mindenki tudja a vércsoportját?
Figyelt kérdés
ha nem azt hogy lehet meg tudni?2009. okt. 24. 19:15
1/24 anonim válasza:
hát én spec. nem
véradáson gondolom megadják
2/24 A kérdező kommentje:
nem szoktam véradásra járni!ugyanis vérszegény vagyok egy kicsit!amugy hol lehet ezt meg tudni?csak korházba?
2009. okt. 24. 19:21
3/24 anonim válasza:
hát mindenféleképpen vérvétel kell hozzá. De amúgy én sem tudom. pedig nézték már párszor, de mindig elfelejtem...:-(
4/24 anonim válasza:
Sima laboros vérvételnél is megnézik kérésre. Lehet, hogy fizetős, nem tudom.
Én tudom az enyémet, rendszeres véradó vagyok és ott tényleg megmondják.
5/24 anonim válasza:
Én tudom, műtét előtt a vérvételen nézték, de véradáson is voltam már.
Az általános iskolai egészségügyi papíromon is ott volt.
6/24 anonim válasza:
Egy teljes vérképnél is nézik! Sztem évente ajánlatos elmenni! Aki nem tudja,annak szerencsére még nem kellett a vánáját szúratnia :O) de,ha sűrgős a dolog,akkor már vannak gyorstesztek egy csepp vérből másodpercek alatt kimutatható a vércsoport pl: baleset,véradás! :O)
7/24 anonim válasza:
A többiekén kívül még olyanról tudok, hogy születéskor vmibe beírják... Én onna tudom az enyémet
8/24 anonim válasza:
Én anyutól tudom a vércsoportomat. Gyerekkorom óta tudom.
9/24 anonim válasza:
Én még aztse értem mi ez a vércsoport dolog. Mi alapjn ilyen vagy olyan csoportú a vér? Szóval hogy mit jelent ez? Lehet hogy külön kérdés csak erről eszembejutott.
10/24 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy RH-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!