Érettségi? Hogyan tudok gyorsan tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnapután lesz a vizsgám de tudok öszvisz 9 tételt szerintetek mit tehetnék hogy mindenből a kettesen meglegyen?legalább csak menjek át a vizsgákon most lesz szóbelim.. és még sok tételem van hátra hogyan lehetne gyorsan megtanulni őket?
2013. jún. 18. 19:13
1/12 anonim válasza:
Csak egy kérdés: Eddig mi a fenét csináltál? Ha időben nekiállsz, most nem kéne azon idegeskedned, hogy vajon hogy is fogsz átmenni.
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom kellett volna beismerem hülye voltam..:s de meg is bántam az egész az én hibám :S
2013. jún. 18. 19:23
4/12 anonim válasza:
Ez kérlek esélytelen. Aki ennyire felelőtlen vessen magára, sose értettem miért érettségi a neve de most már látom. Kell hozzá egy bizonyos fokú érettség, hogy tanuljon rá az ember...
5/12 A kérdező kommentje:
hát azért megpróbálom :S
2013. jún. 18. 19:33
6/12 anonim válasza:
Minden tételhez tanulj meg öt kerek mondatot. Hátha kapsz egy kettest :) Sok szerencsét.
7/12 Dia90' válasza:
Én is annyit tudok mondani, hogy mindent olvass el legalább egyszer, és próbálj kiemelni kulcsszavakat...mást már nem igazán tudsz tenni.
8/12 acelsziv válasza:
Vigasztald magad a tudattal, hogy van a világon pótérettségi is.
Amúgy meg viszel a tanároknak 1-1- üveg 20 éves 6 puttonyos Aszút és talán segíteni fognak, hogy azokat a tételeket húzd ki, amelyeket tudod is.
9/12 anonim válasza:
én kétszer olvastam el minden tételt, igaz nagyrészét tudtam mert már kellett az 12.ben is, ma voltam, póttételt nem huzattak, szóval holnap ilyenkor hivatalosan is érettségizett ember vagyok.
10/12 anonim válasza:
Nem menj el szóbelire és majd októberre tanulsz. Azokat sem értem akiknek a kettes érettségi jó, akkor minek érettségiznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!