Gyorsan légyszíves? Ma érettségi ünneplés lesz kerti sütögetés, meg ilyesmik? Lesz szalonna is amit imádok, de fogyó van, ha eszek 1-2 db-ot és egy-két szelet sütit akkor mennyit hízik, elrontok mindetn mert akkor inkább nem megyek el?
Figyelt kérdés
165/45/L2012. jún. 29. 12:05
1/7 anonim válasza:
nyugodtan egyél mindenből amit csak megkívánsz. egy nap bűnözés belefér.
majd holnap kevesebbet eszel és többet mozogsz.
jó étvágyat :)
3/7 anonim válasza:
45kg vagy?a bal karom nehezebb:)faszt aggodsz egyel:)
4/7 izzó galagonya válasza:
Nem egy alaklmon múlt az sem, hogy zsírt szedtél magadra, az sem egy alkalmon múlik, hogy leadd!
Ha a saját érettségidet vagy egy barátodét ünneplitek, csúnyább dolog kihagyni, mint amilyen csúnya egy ottfelejtett hájpaca. Könyörgök, a fogyózást csinálod a jobb élet kedvéért, nem az életedet éled a fogyózás kedvéért, állíts már föl egy értelmes fontossági sorrendet!
A szalonnát amúgy én is imádom :) (kb. 157/46 L)
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan. Egyébként miért fogyózol? 165/45 nagggyon jó! Én személy szerint 163/51 vagyok, és még én sem akarok fogyni, maximum izmosodni, neked is inkább azt kéne szerintem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne menj el, még a végén elkerülnéd az anorexiát. Miért fogyózol 45 kilósan?
7/7 anonim válasza:
Kerti sütögetés után, de legkésőbb hétfőn meg sürgősen menj és kezeltesd az anorexiádat. Kórosan soványan is attól félni, hogy hízol, már bőven belefér az anor. nerv. kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!