Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki tud jó helyet, ahol...

Valaki tud jó helyet, ahol Japán nyelvet lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Lehetőleg legyen olcsó, és Pudapest, Vác környékén.

2013. máj. 25. 13:22
 1/3 Ágoston Noémi válasza:
én igazából egy honlapon tanulom, ami ugye ingyenes, és szerintem nagyon jó, mert érthető. ha esetleg érdekel (és nem feltétlen tanárnál akarsz tanulni) itt a link: [link]
2013. máj. 25. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok feltétlen tanárnál tanulni, és köszi a linket. :)
2013. máj. 26. 07:02
 3/3 anonim válasza:

Én még jó pár éve kezdtem el japánt tanulni a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolában, mint vendég diák (csak japán órákat vettem ott, közben Budapestre már jártam gimibe), szóval ha érdekel, nézz utána ott, rendes oktatásban részesülnél. Én azért hagytam abba, mert az egyetemre való jelentkezés miatt sokat kellett tanulnom, és nem maradt rendesen időm a japánra, szóval csak akkor vágj bele, ha van kellő indíttatásod, másképp nem érdemes. :D

Sok sikert!

2013. jún. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!