Az alábbi 4 nyelvet érdemes megtanulni?
Figyelt kérdés
A nyelvek: Angol, Német, Japán és Orosz. Igazából az utólsó kettő érdekelne, el lehet velük helyezkedni? Tudom, hogy az első kettő alap, csak h jó e ez a 4 együtt.2013. máj. 10. 21:52
1/9 anonim válasza:
EU nyelve francia, inkább azt sorolnàm még közé. Spanyol turisztikai szempontból hasznosítható. Japán, orosz gazdasági szempontból.
2/9 anonim válasza:
Ha valami célod is van ezekkel a nyelvekkel, akkor bizti érdemes. Ha nincs, akkor kár az idöt rá pazarolni, ha megtanultad és nem használod utána, akkor olyan gyorsan el is felejted.
3/9 anonim válasza:
a nemet teljesen felesleges. egyreszt a nemet anyanyelvuek 99%a beszel angolul, masreszt csak 3 orszagban tudod hasznalni rendesen.
angol
spanyol
francia
orosz
Ha mar ennyire ragaszkodsz a 4hez.
4/9 anonim válasza:
Szerintem mivel Németország Európa fő gazdasági motorja...elég hasznos nyelv.
5/9 anonim válasza:
3#,
"a nemet teljesen felesleges. egyreszt a nemet anyanyelvuek 99%a beszel angolul"
-------------
Nem egészen, hisz a keletnémeteknél a váltás elött nem sokan tanultak angolul. Ez a része olyan, mint Magyarország. A ruszki volt a kötelezö.
6/9 anonim válasza:
Voltam Németországban, sőt éltem is ott 2 évig. Nem tud a 99%a németül, ezt benézted.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig, szerintem a német alap. Egyrészről itt van a szomszédból, másrészről Európa fontos/jelentős országa. És azért ne túlozzunk, hogy nem tudnak németül. Azaz anyanyelvük. Szerinted milyen lenne ha a magyarok 99%-a nem tudna magyarul?
Az orosz kezd megint gazdaságilag megerősödni, nem?
Egyébként köszi a válaszokat :)
2013. máj. 11. 17:19
8/9 anonim válasza:
3-as: a német felesleges??? :D hahahahaha Most megnevettettél. Nem osztom a véleményed.
9/9 anonim válasza:
Húzd ki a japánt és told hozzá a franciát vagy hollandot vagy spanyolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!