Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miben hiszel rendíthetetlenül?

Miben hiszel rendíthetetlenül?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, mint Isten, szellemek, földönkívüliek, babonák, stb.
2009. okt. 3. 19:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
52%

Én hiszek Istenben..meg a szellemekben is..Azok tényleg léteznek,de nem úgy mint egyes Tv műsorokban,hanem csak mint kóborló lelkek..ezért történnek pl olyan megmagyarázhatatlan jelenségek,hogy egy pohár minden ok nélkül eltörik vagy egy hinta egyfolytában mozog,hiába állitják meg,utána is folytatja..A tudósok sokmindent kitalálnak, mágneses tér meg az ilyen marhaságok,de valójában fogalmuk sincs a dolgokról.

Hiszek még az elátkozott házakban,a halál utáni életben és még pár dologban :D..

A babonákban azokban nem..és a földönkivüliekben nem vagyok biztos..de remélem nincsennek XD

2009. okt. 3. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Istenben,mert mindig ott van ha baj van,és rengetegszer segít mindenkinek csak nem vesszük észre.
2009. okt. 4. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
igazságban,tisztességben,tiszteletben.
2009. okt. 4. 17:44
 4/12 Zümy ***** válasza:
46%

A szelllemekben.Nem egyszer volt már megmagyarázhatatlan dolog.Tegnap is magától megmozdult a kiskukámon az a rész ahol bedobod a szemetet.Néztem és nem hagyta abba.Csak mozgott magától.

Istenben,mert nagyon sokszor segített már nekem és nagy csodákat is tett.

Az igaz szerelemben és annak szenvedéseiről,mert már tapasztaltam.

És ha ezt elolvastad,nehezen hiszed el,hogy 13 éves vagyok:)

2009. okt. 4. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ez 1 jó kérdés mert sok olyan dolog van amiben hinni lehet vagy kell, szerintem az 1. ilyen dolog az az hogy az emberek egymás felé nem adják meg a tiszteletet. Ez itt kezdődik vágod?? a többi már megy magától.
2009. okt. 10. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

A színházban :)

Egyébként akik Istenben hisznek miért vannak lepontozva? A kérdés "Miben hiszel" ha valaki azt válaszolja "Istenben" az miért rossz válasz? Nem értem...

2009. okt. 11. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hazádban, oh magyar
2009. okt. 11. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Isten, haza, család.
2009. okt. 11. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Abban hiszek rendíthetetlenül, hogy létezem , hogy vagyok ! (Descartes nyomán)
2009. okt. 11. 21:00
 10/12 anonim válasza:
83%
Abba hogy minden ember egyenlő. Minden emberbe kéne hogy legyen tisztesség becsület együttérzés, ha mindez meglenne nem lennének háborúk. Gondolok itt arra hogy a fehérek utálják a feketéket a magyarok a cigányokat de ez csak a szűklátókörűek privilégiuma. Ha van is földön kívül értelmes életforma ami eltud utazni ide a földik azoknak biztos megvan a technológiai fejlettségük hogy felderítsék a földet minden gond nélkül. Felderítik a földet és arra gondolnak hogy minek vegyük fel ezekkel a kapcsolatot ha még egymást sem bírják elviselni. Ami istent illeti az Istenek, szellemek, babonák, stb. mind az emberek találták ki hogy nekik tulajdonítsák a jó vagy a rossz dolgokat, mindenkibe ott van az isten mert mindenki képes csodákat tenni, gondolok itt arra hogy valaki boltba vesz magának valamit de látja hogy egy nincstelen gyermek éhezve nézi a boltban az édességeket vagy valamit és ad neki egy csokit egy rágót vagy akármit már az sokszórta jobb kedvre deríti a gyermeket hogy vannak rendes emberek, ízlett neki amit adtál neki, és ebből még az is meglehet hogy a koldulás helyett keres egy nevelő otthont iskolába jár és munkája lesz.
2009. nov. 24. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!