Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A lelkem utazott az időben?

Kovács Pál kérdése:

A lelkem utazott az időben?

Figyelt kérdés

Bocs a túldramatizált kérdésért, de jobban nem tudtam megfogalmazni a dolgot. Arról van szó, hogy most lettem egyetemista, új környezetbe kerültem, új emberek közé, ismerőseim közül csak nagyon kevesen jöttek velem. És nagy megdöbbenésemre szinte minden csoporttársam olyan, mintha évek óta ismerném őket. Nem arra gondolok, hogy olyan jól megvagyunk, meg hogy mintha mindig is a barátaim lettek volna, semmi kedveskedő hülyeség. Egyszerűn csak az egyesek emberek arcvonása, a gesztusaik, a hangvételük... Olyan, mintha már egyszer megismertem volna őket, és hosszú idő után most újra találkoztam volna velük. Gondoltam arra is, hogy csak nagyon emlékeztetnek valakikre, de hiába kutatom az emlékeimet, nem ismerek hasonló embereket. Rendkívül bizarr érzés, olyan mintha a lelkem előreutazott volna az időben és emléknyomokat hagyott volna fejemben bizonyos emberekről.

Amúgy deja vu érzéseim is gyakran vannak, lehet hogy valami köze van a dologhoz. Amúgy nem hiszek semmi misztikus hülyeségben, de ez a dolog eléggé bizarr a számomra.

Valakinek valami magyarázata?

2009. okt. 1. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Hm, na most leszek lepontozva! :D Szoval, valoszinüleg, elözö életed valamelyikében, is jàrtàl màr azon a helyen, ezért a dezsàvü! Az emberek meg nagy részt ugyan azok, akikkel eddig is talàlkozhattàl elözö életeidben, ezért ismerösek neked!
2009. okt. 1. 16:21
 2/4 Salx Narval ***** válasza:
56%
16-21: Király vagy!!! D
2009. okt. 2. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Én inkább a csoportlégkörrel magyaráznám azt, amit érzel. Az egyetemen a hallgatók szerintem már sokkal közvetlenebbek egymással, mint mondjuk az általános iskola vagy a középiskola első napjaiban akár hónapjaiban. Általában nem az történik, hogy mindenki ül kukán a padjában, és félve nézik egymás pillantásait, hanem megkezdik az ismerkedést, akár a gólyatáborban vagy az első napokban és így hamar kialakul az egymás közti ismeretség. És valószínűleg ehhez a Te személyiséged is nagyban hozzájárult, azzal hogy talán érdeklődő és nyitott voltál mások irányában.
2009. okt. 2. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
34%
vagy csak túl sok TV-t nézel :P
2009. okt. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!