Miért öltöznek egyesek ilyen lengén, ilyen hideg időben?
jaaaaaaaaaaaaaj isstenem
nem vagy az anyjuk, akkor meg mi a bajod? de ez egyébként sem aggodalom, inkább rosszindulat. lehet hogy te fázós vagy; ők ezek szerint nem. azt hittem ilyesmire gondolsz hogy miniszoknyában vannak, de a pólóval mégis mi a bajod?
vagy lehet azt hitték hidegebb lesz és nem vettek fel pulcsit stb.
egyébként meg 20-25 fok?:D félreírtad?:D mert ha nem, akkor az még strandidő is..:D
"Aztán majd 30 éves korukban Ők fognak a legjobban csodálkozni, hogy mitől tüdőbetegek..."
ez hülyeség.
egyébként meg több oka lehet, ez is biztos benne van, hogy menő, de lehet hogy egyszerűen rosszul mérték fel a helyzetet, velem ez sokszor előfordul. De mikor már lent vagyok akkor már nem akarok visszafordulni hogy visszamenjek egy pulcsiért vagy kabátért.
vagy valamiért kimelegedtek, alkohol, sport, izgalom.
Én 15 fok fölött tök jól elvagyok egy rövid ujjú ingben. Gyakran előfordul, hogy 10-15 fokban sincs felül több. Nem vagyok fázós és jó a vérkeringésem. És nehezen fázok meg.
ui.: én sose fázom, legfeljebb érzékelem a hideget.
20 C fok van.. A görögök fáznak.
10 C fok van.. Az olaszok begyujtanak.
0 C fok van. Kezd megfagyni a víz.. Az oroszoknál csak sűrűbb lesz.
-10C van. Nem indulnak az olasz autók.
-20C fok van. Nem indulnan a német autók.
-30C fok van. Vannak még Görögök és Olaszok???
-40C fok van. Felveszik a kabátot az oroszok.
-50C fok van. A svéd autók sem indulnak.
-60C fok van. Az orosz autók se indulnak.
-70C fok van. Megfagy a benzin semmi nem indul.
-80C fok van. Az oroszok felveszik a sapkát...
-90 fok van. Él még valaki???
-100 fok van. Megfagyott a vodka ,az oroszok most már idegesek!..
:)
"ez egyébként sem aggodalom, inkább rosszindulat."
Aztán miért rosszindulat?Az orvosnál ilyenkor hirtelen sokan lesznek akik nem képesek az időjáráshoz öltözni!Ez egyszerűen emberi ostobaság nem a hőmérséklet a lényeg hanem a hónap neve.A sok saját hibájából megbetegedett ember aztán sokakat megbetegít, ez a szemétség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!