Miért öltöznek egyesek ilyen lengén, ilyen hideg időben?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:39
Így van! Semmi rosszindulat vagy ilyesmi nincs a kérdésem mögött... Egyszerűen csak nem értem, hogy sokan miért nem képesek az évszakhoz megfelelően öltözködni.
Egyebek közt a lányok se igazán vigyáznak magukra, elég sokan szoknyában flangálnak mai napig. Nem gondolnak arra, mi van ha nem tudnak gyereket vállalni a későbbiek során, mert meddőek lesznek?!
Nem tudom, én már 15 fokban felveszek egy pulcsit, mert akkor fázom.
De az is lehet, hogy nem tudjak feldolgozni, hogy a nyárból egyből tél lett. (Én sem, és tök depressziós vagyok tőle.)
"Nem gondolnak arra, mi van ha nem tudnak gyereket vállalni a későbbiek során, mert meddőek lesznek?!"
Erről csak az jut eszembe: Az ország bizonyos részén, bizonyos létminimum alatt lévő családoknál, ahol alig fűtenek és van 8-10 gyerek... Hmmmm... Nem függ össze a meddőséggel.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:23
Ebben igazad van, viszont a kislány jó úton halad a tüdőgyuszi fele... Nem tudom mire jó ez :O
"miért nem képesek az évszakhoz megfelelően öltözködni"
Ki határozza meg azt, hogy valaki fázzon, vagy melege legyen? Nem vagyunk egyformák. A kislány akit láttál remegett a hidegtől? Látszott rajta hogy fázik?
Egy osztálytársam szintén lengén szokott öltözködni, nem szokott fázni. Aztán kapott egy olyan petefészek-gyulladást, hogy elvesztette az eszméletét a fájdalomtól.
Sokan vannak úgy, hogy minek több ruha, aztán általában szívnak is miatta előbb vagy utóbb. Az én környezetemben is rengetegen vannak ilyenek, és tényleg képesek csodálkozni, amikor hirtelen komoly bajjal kerülnek orvoshoz, nem egy szimpla megfázással...
Én kb 5 fokig rövidgatyát hordok. Azért, mert nem fázom. Beteg sem szoktam lenni.
És nem értem, ez miért zavar :P Unalmas életed lehet, ha ilyeneken húzod fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!